Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Бракът осигурява младост

Ако искаш да изглеждаш вечно млада, не е нужно ежедневно да се плескаш с куп съмнителни помади. Според германската психоложка Каре Кристенсен най-добрият начин да запазиш свежият си вид, е да се омъжиш.

Доскоро всички бяха единодушни, че бракът е преди всичко бреме и по-скоро може да състари една жена, отколкото да й повлияе положително. Да, ама не! Немската психоложка въстана срещу този предразсъдък като заяви, че проучванията категорично сочат, че омъжените жени изглеждат два пъти по-млади от останалите дами на тяхната възраст.

Каре Кристенсен обаче обяснява, че младеенето е присъщо само за представителките на нежния пол, които нямат деца. Тя е категорична, че раждането не се отразява благотворно на визията.
Според немската психоложка бракът оказва положително влияние и върху мъжете.

В изследването, което специалистката е провела, са взели участие 2000 двойки близнаци на възраст до 70 години. Резултатите показали, че семейните са по-стабилни и доволни. Щастието е изписано на лицата им и затова те изглеждат по-млади, убедена е Кристенсен.

Източник: nameri.bg

От 27.04.2006

Източник: