Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

сватба Svatbata.bg

всичко необходимо за една прекрасна и незабравима сватба

Ние създадохме този сватбен портал, за да ориентираме младите двойки в тенденциите, обичаите и организацията на сватбата. Да покажем богатството на българските сватбени традиции и така да ги запазим за поколенията.

Svatbata.bg съчетава в себе си комуникационен форум за обмяна на информация между потребителите, информативна част от постоянно попълваща се база данни от статии (около 110 - 07.2007), имащи за цел да обхванат от предложението за брак до организацията на тържеството и се стигне до съвместния живот.

Новини и новости от света на тема "сватба".

Електронен органайзер за сватбения ден и онлайн сватбени албуми.

Ние постоянно доразвиваме идеята за портала, като се стремим да обхванем всяка функционалност, която е нужна на потребителите ни.

За поддръжката и развитието на Svatbata.bg се грижи млад и динамичен екип, както и консултанти професионалисти в областите: мода, семейна психология, българистика, организация на сватби и тържества, и др.

За рожден ден на Svatbata.bg се смята датата 14 февруари 2006 със старта на форума на Svatbata.bg. Въпреки, че подготовката започна в началото на 2005-та.