Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

fashion.bg

 

Списание Coiffure Beauty

 

Списание Сватбен каталог

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

сватба Svatbata.bg

всичко необходимо за една прекрасна и незабравима сватба

Ние създадохме този сватбен портал, за да ориентираме младите двойки в тенденциите, обичаите и организацията на сватбата. Да покажем богатството на българските сватбени традиции и така да ги запазим за поколенията.

Svatbata.bg съчетава в себе си комуникационен форум за обмяна на информация между потребителите, информативна част от постоянно попълваща се база данни от статии (около 110 - 07.2007), имащи за цел да обхванат от предложението за брак до организацията на тържеството и се стигне до съвместния живот.

Новини и новости от света на тема "сватба".

Електронен органайзер за сватбения ден и онлайн сватбени албуми.

Ние постоянно доразвиваме идеята за портала, като се стремим да обхванем всяка функционалност, която е нужна на потребителите ни.

За поддръжката и развитието на Svatbata.bg се грижи млад и динамичен екип, както и консултанти професионалисти в областите: мода, семейна психология, българистика, организация на сватби и тържества, и др.

За рожден ден на Svatbata.bg се смята датата 14 февруари 2006 със старта на форума на Svatbata.bg. Въпреки, че подготовката започна в началото на 2005-та.