Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Обувките, бижута и бельо

Обувките

Дори да не се виждат обувките са важни, за да се чувстваш удобно и щастлива. Ако ти харесват някои обувки, но не са ти удобни – за-бра-ви-ги – не си ги купувай, мислейки, че са само за един ден и ще издържиш. Денят на сватбата е дълъг и тежък – ще вървиш, ще танцуваш, ще бягаш. Имаш нужда обувките да са ти от помощ, не да ти усложняват живота. Имай предвид, че за танците се налага нова мода: спортни обувки, специално направени за булки, които имат ток и платформа, за да не се влачи роклята.

Различните проби на роклята трябва да се правят също с обувки със същия по дължина или подобен ток на този, който ще имаш на сватбата, за да си сигурна, че дължината на роклята ще бъде правилната. И поне на последната проба, ще е необходимо да занесеш бельото и бижутата, които си определила и да се провери да отиват на роклята, дали прозира, т.н.

Бижута според деколтето на роклята

Нормално е да мислиш много за това какво колие да си сложиш в деня на твоята сватба. Изборът ти зависи от типа деколте, което ще има роклята ти и от твоята същност.

Висока яка: този тип яка не позволява никакво колие. Съветваме да си сложиш семпли обици, които да не бъдат дълги, за да не пресичат яката.

Ниска яка: можеш да си сложиш или не колие, което обаче да бъде много нежно.

Паднал ръкав: едно семпло и късо колие или гердан ще отива много на този десен.

Деколте с формата на сърце: избери едно средно голямо колие, но не много претрупано, за да не се губи формата на сърце.

Квадратно деколте: ще стои добре както късо, така и средно дълго колие, което не завършва с връх.

Кръгло деколте: гердан или късо колие.

Бельото

Да наблегнеш на всички подробности по отношение на облеклото е важно за да се чувстваш красива и специална. Под една прекрасна булчинска рокля е необходимо да носиш и прекрасно белът. При неговия избор е важно да се има в предвид да не се забелязва след обличането на роклята: то не трябва да очертава силуета ни, нито да прозира. Сутиенът или горната част на бодито са важни, тай като трябва да придава естествена форма на гърдите, без да ги притиска. Ако роклята е с деколте отпред и отзад, убедете се че презрамките на сутиена остават невидими, като този проблем може да се разреши като се вземе сутиен без или с кръстосани презрамки.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg

Ключови думи