Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Предложение за брак

предложение за бракВече си решил, че момичето до теб е тази, с която искаш да прекараш целия си живот? Ако отговорът на този въпрос е “Да”, провери дали и тя ще отговори със същата дума. Един мъж винаги може да импровизира и това определено се оценява много добре.
Има и такива, които предпочитат нещо приготвено и формално.

Може да подходиш от гледна точка на това, какво е твоето момиче?

предложение за бракРомантична, весела, спортистка, сексапилна, сантиментална, страстна. След като вече си определил, ще е по-лесно да избереш и начина за предложение. Ако е спортистка, заведи я да покарате колело в някои парк и там, нищо не подозираща, и подари пръстена; ако е романтична, направи и серенада; ако е весела, изпрати и телеграма с предложение за брак. Може би и харесва да язди кон, да се вози на мотор, да се пързаля с кънки, да плува, да чете, да играе на карти, да гледа романтични или приключенски филми, т.н. Възможностите са толкова много: например, ако на нея и харесват романтични филми, запиши се на касета/диск, предлагайки й брак и предварително кажи на твоето момиче, че филмът ще я очарова.

Предложения за брак в зависимост от зодиакалния знак на момичето:

Овен

В сравнение с всички останали зодиакални знаци, тя се разбира с мъжете най-добре. Но не е толкова лесно, защото въпреки че търси героят и харесва да управлява собствената си съдба, жената Овен обича да бъде обожавана. Така че кажи й няколко красиви думи и я накарай да се почувства “твоята принцеса”.

Телец

Тя търси един специален мъж. Не някои който да я спасява, а някои който да и предложи каквото и тя на него. Харесва природата и цветята, така че можеш да избереш букет с красиви цветя и да и предложиш брак на място извън града.

Близнаци

Излизаш със близнаци – едната иска да се устрои вече трайно, а другата се нуждае да продължава да бъде независима. Важното е да задоволиш и двете желания. Направи нещо, което да предизвика нейното сериозно желание да се обвърже и да вижда, че си напълно искрен. Когато тя ти вярва напълно, задай въпроса, който ще реши вашето бъдеще.

Рак

Тя сменя много непредвидимо настроението си. Приготви романтичен сценарий и изчакай подходящия момент: ти трябва да знаеш по-добре от всеки друг кога точно да го направиш, а ако не си сигурен, че момента е подходящ, изчакай и опитай отново следващата седмица.

Лъв

Харесват и хубавите и скъпи неща и обожава неочакваните подаръци. Затова не отивай с празни ръце, когато решиш да направиш предложението. Ако решиш, да бъде в ресторант, увери се предварително, че е скъп, купи красив годежен пръстен и подготви реч.

Дева

Предложението за жената Дева е чиста формалност и трябва само да се следват някои простички правила. На първо място, не закъснявай – не го понася. Второ, внимавай с обноските си, не се храни с пръсти и не казвай мръсни думи, защото също ги мрази. И последно, попитай я дали мисли, че е дошъл момента да се омъжи.

Везни

Тя е логична и поставя под въпрос всичко, така че трябва да и представиш своите най-добри аргументи, за да я убедиш че е настъпил момента. Ако твоята позиция е ясна, няма да ти откаже.

Скорпион

Те са трудни. Вероятно го знаеш и си малко изплашен как точно да зададеш въпроса. Не се притеснявай – само бъди сигурен, че ще прозвучиш възможно най-искрено. Тя приема всичко на сериозно, така че действай направо и дори коленичи, както във филмите, ако мислиш че с това ще бъдеш по-убедителен. Погледни я в очите и изчакай да каже “Да”.

Стрелец

Начинът с жената Стрелец е следният - задай направо въпроса “Искаш ли да се омъжиш за мен?”. Само се увери, че това, което ще кажеш ще бъде зададено като въпрос или възклицание. Или използвай думите: "бъди моя съпруга".

Козирог

Тя не е голям привърженик на изненадите и асимилират трудно страхът от бъдещето. С други думи, избягвай предложение свързано с изненади, а просто я убеди, че най-доброто и за двамата е да бъдете заедно. Бъди романтичен, но не се страхувай да споменаваш следните три думи: сигурност, увереност и стабилност.

Водолей

Те са семпли и с голямо сърце. Това, което трябва да направиш, е да и представиш идеята за брака като един дълъг път, който ще извървите заедно. Задай и въпроса на най-малко очакваното място и й поднеси цветя.

Риби

Нямат нужда от никого. Дори от теб. Това, което трябва да направиш, е да я заведеш на вечеря, да танцувате или да слушате музика и да и кажеш, че не можеш и ден без нея. Важното е да те има в предвид и може би да я накараш да разбере, че и тя има нужда от теб, за да се чувства щастлива.

Интересни предложения:

интересно предложениеВреме за играчки!

Предложението за брак трябва да е забавно. Тогава защо не използвате играчки от детството, за да направите сладко предложение.

Например завържете пръстена на плюшено мече и или го сложете преди това в кутийка. Сложете мечето, превързано с надпис с въпроса на любимо нейно място, така че да остане тя приятно изненадана. И дали ще се съгласи!?

 

„Светещо” предложение

Можете да осветите нощта й с предложение за брак. Ето и няколко предложения как да го направите със светещи букви: напишете въпроса на тавана на стаята, използвайте маркери, които светят в тъмното и напишете предложението на дъска, облечете светеща в тъмното дреха, на която е изписано „Ще се омъжиш ли за мен?”.

Изиграйте игра

Имате ли и двамата чувство за хумор? Пробвайте някои от следните предложения за брак:

  • Напишете предложението на пъзел и я оставете сама да го сглоби.

  • Играйте Монополи и изненадайте дамата на своето сърце с пръстена като й го поднесете като част от играта.

Воден свят

Предложете брак в подножието на красив водопад или под водата, ако ви харесва гмуркането в дълбините на морето.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg