Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Екзотични страни

Екзотични страни

Най-търсените дестинации за любителите на екзотични държави са Сейшелските острови и остров Мавриций, Мексиканския бряг на Юкатан (Канкун и Ривиерата на Маите), островите в Карибския басейн (Доминиканската Република, Куба, Кайман или Ямайка), Бали и Тайландия. Като всеки път има повече двойки, които се отправят към южните морета: Фуджи, Кук или Полинезия. В много туристически агенции ще намерите оферти за тези места за младоженци. Внимание! Пътуването за екзотични страни в Африка, Азия или Южна Америка трябва да е свързано и с подробна информация за страната и ваксинация срещу определени болести. Можете дори да се свържете с Българското посолство в съответната държава.

Пътуване с балон

Това е един от най-романтичните и удивителни варианти за летене. Защо да не го направите за един ден!?

Необитаем остров

Ако беше възможно да ни изпълнят някое желание, много от нас биха пожелали да се отзоват на необитаем остров и да останем там, за да прекараме медения си месец сякаш е наша къща. Как ви се струва един меден месец на райски Тихоокеански острови.

самотен островТова е възможно на архипелага на Тонга, с 171 острови, на които почти не съществуват къщи и където се намира Фафа Исланд Ризорт, собственост на група германци. Те са превърнали това място в една от най-предпочитаните дестинации за младоженци, желаещи да видят изгрева на слънцето. Този, който пътува до Фафа Исланд не може да очаква изключителен лукс, в сравнение с други острови, въпреки че представлява рай за добрата храна от риба и морски дарове, добро вино и тропични коктейли. За повече информация можете да се свържете с Vladi Private Island. Тази фирма се занимава с даване под наем на необитаеми острови Карибите, Ирландия или близо до Париж... и в Тонга. Освен това предлагат и комплект (480 Евро) с всичко нужно за престоя: въдица, наръчник за оцеляване, хамак и мрежа за комари... Да се наеме една колиба на някои от тези острови излиза над 1000 Евро на седмица (всичко включено).

www.vladi-private-islands.de

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg