Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Романтичен меден месец

За романтици

Скандинавия – Норвегия, Швеция, Дания и Финландия – е без съмнение едно от най-красите места в света. Благодарение на техните гори, фиорди и водопади, те предполагат едно незабравимо изживяване. И ако към всичко това добавим градове като Копенхаген и неговата Русалка, Стокхолм с повечето от 24 000 острови, които го заобикалят, Осло и неговите исторически сгради и младежкия Хелзинки, един крюиз или пътуване в Скандинавия се превръщат в идеалното пътуване за всяка двойка младоженци. И не пропускайте слънцето в полунощ от ноември до февруари, както и едно уникално и незабравимо събитие за полярните зони – северните зори. А през лятото може да се насладите на езерата и красивите плажове по крайбрежието.

Париж за влюбени – нищо по-красиво от едно завръщане към романтизма на Париж с неговите аристократични площади до брега на Сена и огромното му културно богатство. Съветваме ви да посетите Нотър Дам, Латинския квартал, да се разходите с корабче по Сена и още толкова много други приятни забавления

Легендарна Гърция – Ако ви харесва епичното и артистичното, комбинирано с чудесни плажове и синьо море, тази е вашата дестинация за меден месец. Атина е известна с нейните руини, богове и това, че е рай за младоженците.

Италия – Рим се слави с това, че е един от градовете с най-много паметници на изкуството на квадратен метър в една сравнително малка на площ централна част, поради което е много лесно да се разгледа. Интересни са също островите Сардиния и Сицилия.

Ню Йорк – ако харесвате филмите на Мег Райън, залезите от Empire State и разходките в Central Park като Woody Allen, тогава за вас без съмнение Ню Йорк е символ на романтика. Има много интернет страници с информация за Ню Йорк, които предлагат изглед към Big Apple и снимки на различни места от града, придружени с градския шум на MP3 и записани на място.

Колиба във Финландия! С площ от 338 000 кв.км Финландия е седмата най-голяма държава в Европа. 67% от нейната територия са заети от гори и една трета може да се счита за арктическа зона. Двата месеца след 21 юни слънцето не залязва повече от 69-тия паралел, познато като слънце в полунощ. Това се наблюдава в цяла Лапландия, така че ако изберете тези дати, можете да се наслаждавате на денонощия без нощ, да се разхождате, карате колело, да гребете на кану, т.н.

 

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg

Ключови думи