Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Размер на текста: + -

Прическа, грим и процедури

козметикаЗа да изглежда лицето ти отпочинало и без следи от стреса е необходимо да положиш някои специални грижи за себе си. Опитай се да спиш достатъчно дните преди сватбата, погрижи се за нормалното хидратиране на кожата си и пий поне по два литра вода на ден.

Вече има много продукти в аптеките, които съдържат серум и колаген, опъват кожата и я правят да изглежда по-добре.

Косата: вече не са на мода къдриците, кокът и прекалената украса на косата, защото сегашните булки предпочитат един по-свеж вид.

Маникюрът: Без значение дали са естествен или изкуствен, маникюрът трябва да изглежда естествен и за това един среден размер за тях е най-подходящ. И да не ти хрумва да се лакираш в червено, най-подходящият цвят е някой естествен тон, светло бежов, златисто или бяло.

Грима: водоустойчивите и дълготрайните продукти са абсолютно необходими, защото позволяват на булката да се наслаждава на деня без потребност от поправяне на грима. Звездата на грима е без съмнение, спиралата за мигли waterproof. Гримът трябва да разкрасява и да скрие всички дефекти по лицето (особено сенките под очите и петната по кожата).

грим професионални съветиНе трябва да се забравя също блестенето на кожата от излишък на мазнина, което може да се премахне с помощта на кърпички. Една торбичка с грима, който ще използваш този ден, кърпички за премахване на блестенето на кожата (особено преди фотосесията), дезодорант, четка, крем, мокри кърпички (могат да бъдат и бебешки, които освен това много добре премахват възможни петна по булчинската рокля), бебешки талк (ако се изцапа роклята), игла и конец и чорапогащи.
Вземи освен това и телефонните номера на всички доставчици и организатори на сватбата (в случай, че се наложи да се обадиш на някого).

Един трик - за да запази парфюма по дълго своето действие: след като си по бельо, пръсни парфъом във въздуха и премини 2-3 пъти. Трябва да изчакаш няколко минути преди да облечеш роклята, за да може тялото ти да абсорбира парфъома.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg