Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Истинската жена

Истинската женаВсеки мъж иска да срещне истинската жена. Тази, за която мечтае цял живот и която вижда в сънищата си. Не само дамите бленуват своя принц, но и господата въздишат по идеал, който смятат за рядко осъществим. Ето как изглежда според тях истинската жена:


Тя е интелигентна, знае какво иска, силна личност е и се справя сама с проблемите. Поддържа физическата и духовната си чистота. Обръща внимание на външността си - косата, грима, ноктите, облеклото, но без да прекалява. Няма да я видите с три тона грим, нито с модерни дрехи, ако не й стоят добре, защото има усет за естетичното.


За истинската жена да е красива, не е фикс идея - тя не прекарва по 5 часа пред огледалото. Но когато излезе навън, се старае да изглежда добре, независимо че отива до магазина. Няма да я видите по анцуг и у дома й.


Истинската жена е естествена и спонтанна. Притежава изтънченост, не псува, не се държи като мъж, има фино чувство за хумор, знае кога да спре с шегите и остроумията си. Не се напива, не се дрогира, старае се да не пуши, а ако го прави, гледа да не е на публично място. Тази муза се старае да изгради авторитет сред близки, приятели и познати. Практична е. Умее да си разпределя времето, не купува излишно, но и не е свенлива. Не мрънка, не се оплаква, не реве за глупости. Може да е тъжна, но не си го изкарва на околните и обикновено не го показва.


Истинската жена се стреми към красивото и търси красотата във всяко нещо. Не е високомерна - тя е добър приятел, страдателна е към нещастията на другите. Благородна и достойна е.


Истинската жена е добра домакиня. Умее да казва "извинявай". Разбира от музика, поезия и психология. Не се сърди на любимия, когато той не е в добро настроение и не е в състояние да й обърне внимание.


Истинската жена има романтична душа. Тя притежава загадъчност и не разкрива лесно картите си. Позволява си волности рядко и не отива твърде далеч. Може да обича, но е трудно да се спечели любовта й. Тя е трудно до стъпна личност, макар да не го показва външно.


Истинската жена не спи с всеки, който й хареса, а избира и преценя много детайлно мъжете, с които излиза. Тя не страда твърде много за изгубената любов. Няма голямо самочувствие, ако то няма покритие. Може да притежава доза перверзност, но я показва само пред любимия човек в подходящ момент.

 

От тук има няколко следствия:

Първо - ако вие сте жена, четяща тази статия и отговаряща на критериите изброени по горе. То вие със сигурност вече сте присъствала на собствената си сватба или скоро ще ви се случи.

Второ - ако вие сте мъж, четящ тази статия и жената до вас отговаря на тези качества, а все още не е омъжена за вас. То вие светкавично трябва да й предложите, защото някой ще ви изпревари. А тогава със сигурност много ще съжалявате.


Трето - всички знаем, че идеални хора няма.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg