Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Булчинска рокля за зимния сезон

Снежните отблясъци на слънцето блещукащи като брилянти, топли и буйни пламъци в камината, празнична атмосфера. Ако тези изображения предизвикват топли чувства във вас, тогава тази магическа зимна и приказна сватба е за вас.

 

зимна булчинска рокляПланирайки зимна сватба, особено в по-студените месеци, вие може да изберете вашата рокля съобразно модните тенденции на сезона. Освен красива роклята трябва да съхрани и вашето чувство за удобство, като това може да бъде умело постигнато с подходящите за сезона материи и платове. Луксозния текстил като например тежък атлаз, дантели и брокат или въздушен - лек шифон, искряща органза и кристален тюл, бял пух и кожа могат да бъдат подходящ избор за вас. Те могат да бъдат съчетани така, че да подсилят вашето чувството за предстоящата зимна приказка.

Последните световни тенденции в зимното булчинско облекло сочат като фаворити платове и материи с мотив на конфети (точки) или нежни зелени клонки.

За да бъде зимната сватбената рокля достатъчно романтична в колекциите на световно признатите дизайнери на сватбени рокли са заложени основно следните тенденции и акценти:

  • Мачкано бяло кадифе или тежък сатен рокля украсена с бяла еко кожа или пух в комбинация от красива пелерина - кашмир с качулка или подходяща шапка от кожа.
  • Фина дантела рокля с много кристали Swarovski и красиви дълги ръкави, елегантна пелерина или палто.
  • Рокля с ръчно бродирана френска дантела и акцент бели ръкавици, извезани с блестящи мъниста.
  • Къс жакет болеро от кожа, голям маншон, подхождящ на бели цветя и сребърни панделки върху роклята.
  • Изчистен силует дълга рокля с шлейф и маншон вместо букет, широка цветна панделка като колан.
  • Комбинация от тюл, батиста на точки букет бяло лале, увито в бледо лилав тюл.
зимна булчинска рокляСватбените традиции се променят с това и предпочитанията на зимните булки са за различна от чисто бяла на цвят рокля. За това често се избира комбинация с друг цвят като допълнителен акцент.

От нежно розово, светло синьо, бледо лилав и сребро до наситено златно, зелена гора, червена боровинка или рубин в комбинация с основните бял, млечен и екрю могат да бъдат цветовите схеми при избора на мечтаната рокля.

Зимните булки предпочитат цветните модели това сочи проучването и опита в булчинските бутици и у нас.
Ето няколко предложения за сватбени рокли от колекциите на популярните дизайнери:

зимна булчинска роклязимна булчинска рокля
зимна булчинска роклязимна булчинска рокля

 

булчинска рокля

Като допълващ и приказен ефект на вашата сватба би могло да бъде и присъствието на малка шаферка или няколко по-големи облечена в красиви и подходящи за случая рокли.

Ето какво сочат последните новини и акценти в шаферското облекло.
Облечете вашите шаферки в сребърни рокли с бели пухкави акценти от еко кожа или пух.
Нека избора на плат и цвят да бъде съобразен с темата и декоративните елементи на вашата сватба.
Сатен, брокат, органза, тюлени или дантелени ръкави, рокли с дълги бели ръкавици, придружени с блещукащи мъниста, декоративни снежинки и звезди.

 

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg