Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Цвят на вашата сватбена рокля

сватбена рокляДошло е време да изберете цвета на собствената рокля. Вярвате или не, има доста нюанси на бялото, измежду които трябва да изберете. Има студено бяло (най-яркото бяло, в което са обикновено синтетичните платове, леко синее), естествено бяло (един нюанс по-топло от студеното бяло), цвят “слонова кост” (бяло с жълти оттенъци, цвят наподобяващ “черупка на яйце”) и “шампанско” (бяло с топли нюанси и розови оттенъци).

Някои от нюансите могат да бъдат използвани в комбинация, за да се създадат различни ефекти. Например рокля в студено бяло може да бъде съчетана с плат от светло кремаво за смекчаване на студенината му. Рокля от бяла органза със светло розово или цвят корал е идеален вариант за много типове кожа. За да изберете подходящия цвят за вас, трябва да се съобразите с цвета на кожата си.


Ако кожата ви е светла, най-добре ще изглеждате в цветове слонова кост и естествено бяло. Ако вашата кожа е с неутрален цвят и розови оттенъци, подходяща за вас ще бъде рокля в цвят “каймак“. Ако вашата кожа е с неутрален цвят, но с жълти оттенъци, изберете естественото бяло или цвят “шампанско”. Ако вашата кожа е тъмна, поздравления - почти всички нюанси на бялото ще ви стоят добре.


Винаги се допитвайте до консултанта си, дали цвета на мострата ще е еднаква с вашата рокля.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg