Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Първата проба...

Проба сватбена рокляВие вече сте поръчали вашата сватбена рокля. Време е да направите първата проба в уговорения ден и час. Освободете си достатъчно време, нужно ви е пълно спокойствие. Вземете някого със себе си, за да ви огледа. Не прекалявайте, един или двама съветници са достатъчни. Вземете фотоапарат.

Шивачките ще ви помогнат да облечете роклята.

Добра идея е да се качите на някакъв подиум или малка табуретка, за да няма никаква пречка да се разгледате главата до петите. Пробите се правят там, където има много огледала.

Имайте предвид, че подходящо бельо могат да допринесат за по-добрата визия на роклята. Пробвайте обувките и аксесоарите. Препоръчително е да пробвате роклята с прибрана коса (ако така ще бъдете в деня на сватбата си), за да видите как ще стои деколтето. Ако вече имате бижутата за сватбата, поставете и тях, за да проверите как ще стоят с роклята. Ако не ви допадат, ще може лесно да ги смените. Уверете се също, че булото и роклята са в един и същ тон.

Уточнете отново срока за ушиване на роклята и цената, ако сте направили някакви промени. Поискайте бележка, на която да ви напишат цената.

Разгледайте шевовете, плата и елементите по роклята. Всичко трябва да изглежда добре направено. Ако нещо не ви хареса сега е моментът да го кажете. Не се притеснявайте да питате.

Ако ще имате следваща проба уточнете дата и час.Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg