Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

В търсене на сватбена рокля

От къде да започнете търсенето на вашата сватбена рокля

Търсене

булка с компютърПреди да тръгнете по сватбените бутици за вашата сватбена рокля направете едно онлайн проучване. Това ще ви спести много време и ще ви набави нужната информация.


Намерете интернет страници, предназначени за сватбена мода. Ограничете тези страници до няколко.

Запишете се в сватбен форум, където ще може да обменяте идеи. Там ще намерите информация от хора минали по вашия път и със сигурност ще попаднете на много снимки на сватбени рокли.

Разгледайте няколко ревюта и списания. По този начин ще се запознаеш с последните сватбени модни тенденции на различните дизайнери.

Запази снимките на роклите, които са ти направили впечатление. В зависимост от стила на сватбата ви. Определи паричните средства нужни за роклята и нейния вид.

Избор

Започнете да търсите веднага щом определите дата за сватбата. Повечето от сватбени рокли са специална поръчка (може да отнеме от 3 седмици до 6 месеца). Поръчайте роклята поне няколко месеца преди сватбата. По този начин ще имате време да направите необходимия брой проби, поправки и да координираш останалите неща. Например в Англия булките поръчват роклята си една година по-рано.
Ако вашата сватбена рокля е конфекция, хубаво е да разполагате с достатъчно време за определите стила, магазина и дати на пробите.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg