Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Подходящата сватбена рокля

Подходящата сватбена рокля

Сватбена рокляСлед като мислите, че сте намерили подходящата рокля, имате още няколко важни решения да вземате. Едно от най-големите недоразумения относно булчинските рокли е това, че могат да се пробват само по мостри. Истината е, че повечето рокли се предлагат в различни варианти, така че попитайте продавача за избор на платове или дължина на ръкави, с които може да предложи определена булчинска рокля.

Също така, ако си харесате корсета от една рокля и полата от друга, попитайте дали може да се направи комбинация. Ако някое украшение не ви хареса от роклята, може да поискате да бъде махнато или да се добави друго. И помнете едно, колкото повече се отдалечавате от традиционния модел на роклята, толкова по-скъпа ще излезе тя накрая.

Финалът


Как можете да бъдете сигурни, че сте намерили подходящата булчинска рокля? За да се убедите отново, че роклята, която сте си харесали, е точно тази, се запитайте колко много ви харесва. Така ли сте си представяли да изглеждате като булка? Виждате ли се в тази рокля да вървите по пътеката към олтара? Ако не - свалете я и изберете друга. Ако да - поемете дълбоко въздух, усмихнете се на отражението си в огледалото и отдъхнете - търсенето ви е приключило.

Сватбен форум

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg