Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Домът в бяло

Бяло / Природно естествено

домът в бялоБелият цвят се свързва с мира, чистотата, вярата и радостта. За разлика от черния, белият цвят може да се използва в големи количества, без опасност че ще се прекали с него. Можете да декорирате цяла една стая в бяло, като така ще изглежда модерно и свежо. Белият цвят отразява 80% от светлината и стаите изглеждат просторни и осветени.

Светлият дървесен цвят, използван при маси, столове и гардероби е подходящ за всяка една стая от къщата. За да допълните използвайте друг цвят, който да е в хармония с белия и дървото, като оставите белият цвят да е доминиращ за стаята. Едно от предимствата да се декорират стаите в светли цветове е че създават впечатление за по-голям обем. Освен това бялото може да влезе в комбинация с всеки стил на обзавеждане (старинен, модерен, т.н.) и с всеки друг цвят.

И понеже спалнята е стаята за почивка, е добре да се създаде уют. Съчетанието от бели тонове с дърво ще допринесе за релакс и топлина. Не е необходимо всички тонове на бялото да бъдат еднакви. По-голяма елегантност ще придаде и комбинирането на различни нюанси на бялото.

обзавеждане в бялоАко някой от вас е привърженик на идеалната чистота или желае да има скоро деца, изборът на белия цвят не е много подходящ. Трябва да знаете, без съмнение, че да обзаведете всичко в бяло е цяло приключение, но не съжалявайте правейки го, защото ще създадете едно единствено, специално и най-вече лично пространство, където ще се чувствате прекрасно.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg