Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Домът в червено

Червено / Страст

домът в червеноСилните цветове се налагат все повече в обзавеждането на дома. Ако вие сте двойка, която обича предизвикателствата, червеният е вашия цвят. В действителност червеният е рядко срещан цвят и по всяка вероятност не сме виждали в дома на нашите роднини и приятели. Този топъл цвят създава усещане за динамика и намалява оптично размерите на стаите, затова е идеално решение за коридор, хол или приемна.

Червеният е подходящ и като акцент в пространства, в които доминира бяло, зелено или жълто. Стаите, мебелирани в старинен стил или от дъб, са идеалното место за меки червени нюанси.

Да изберете червеното за цвят на вашата спалня или хол е истинско предизвикателство. Този цвят започва от керемидено червеното и свършва в гранатово червеното. Необходимо е само да изберете нюансът, който най-добре ще отговаря на вашия стил и вкус. Това зависи от вида и десена на платовете. За хол или тераса е добре да се използва десен на квадрати или широко рае от устойчив плат, защото трябва да имаме в предвид, че това е един топъл и чувствителен на слънце цвят.

Един от недостатъците на червеният цвят е, че е нужно да се комбинира със светъл цвят: екрю, бяло… Оранжевият цвят е добро съчетание с червения и се използва предимно в хол или тераса и предава много енергия и добро настроение.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg

Ключови думи