Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
- +Размер на текста:

Ресторанти и хотели

Ресторанти за сватба

сватба ресторантАко решите вашата сватба да се проведе в ресторант, ще избегнете всички неудобства, свързани с избор на кетъринг. Нужно ви е да отделните определено време, за да посетите различни ресторанти, да се запознаете с услугите и цените, да проверите дали разполага с достатъчно пространство и дансинг, паркинг, детски кът, детско меню и други услуги, които ще са ви необходими...

Собственикът на избрания от вас ресторант ще се погрижи да ви предложи отлична кухня, приятна атмосфера и подходяща декорация. Не чакайте последния момент, а изберете ресторантът, който отговаря на стила на сватбата. Необходимо е предварително да уточните точния брой гост, които очаквате в заведението. Всяка промяна на броя влияе на ангажирането на готвачи, сервитьори, подреждането на маси, броя на покупките. Обикновено ресторантите предлагат различен тип сервиране: обяд/вечеря сервирана на маса, студен бюфет, коктейл. В зависимост от типа сватба и броя гости, изберете един от тях.

 

Хотели

сватба хотелДобър вариант е да изберете ресторанта на хотела, където ще бъдат настанени повечето от гостите ви. В хотела няма да се притеснявате за подробностите, защото там ще се погрижат за всичко, от което имате нужда. Има хотели в различни стилове и на различни цени. За добрите хотели обаче е необходимо да се направи резервация няколко месеца преди деня на сватбата.

Има хотели, които в такива случаи предлагат безплатна първа брачна нощ или намаление в цената на хотелските стаи на гостите. За тези от гостите на сватбата, които не са от съответния град, празнуването на сватбата в хотел е голямо удобство, винаги и когато цените на нощувките в хотела са приемливи. Така че, не си спестявайте въпросите и преди да изберете сравнете цена и допълнителни услуги във всички хотели, които ви харесват.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg