Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Игри за ергенско и моминско парти

Игри

На предсватбените партита важното е да се изкара весело. Ето някои игри, които ще ви накарат да се забавлявате:

“Не се казвам така” – За да се създаде по-ведра атмосфера, поставяйте на входа, където влизат всички поканени на партито, по една табелка с име на различни забавни части на тялото. Правилото на играта е: никой не може да се обръща към друг с неговото истинско име, а с това от табелката. Този, който не го изпълни, ще бъде наказан.

“Познаваш ли твоята половинка?” – За да се осъществи тази игра, някои от организаторите трябва да запише на видео, годеника/годеницата и да му/и зададе някои въпроси за неговите/нейните предпочитания: любими храна, дрехи, музика, цвят, актьори, певци, т.н. и след това да се провери дали наистина познава добре половинката си. За всеки верен отговор се дава 1 точка и за всеки грешен се вади 1 точка. Ако се отговори вярно на повече от половината въпроси, се получава награда.

“Познаваш ли гостите си?” – На един картон се залепят стари снимки на поканените на партито. Лицата на снимките може да са изрязани, деформирани, за да бъде по-трудно познаването им. Бъдещия/ата младоженец/булка трябва да познае кой е на снимката по облеклото, позата,т.н. За всяка грешка се сваля по една дреха.

“Сетива и вкусове” – Покриват се очите на бъдещия/ата младоженец/булка така че да не може да вижда. Предлагат се да бъдат докоснати различни предмети: плодове, мляко, плюшена играчка...и трябва да го познае. Важното е да се търсят неща, които при допир да приличат на други. За да се усложни играта, може да се постави условието да не се пипа с ръка, а да се допира до различни части на тялото, или ако иска... да го оближе.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg