Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Кетъринг - фирми за текъринг

Как да изберем фирмата за кетъринг?

Нужно е да сравняваме, а не да изберем първия вариант. Има много подробности, които трябва да се уточнят преди да се сключи договор с фирмата: проверете от колко години се занимава фирмата с тази дейност, поискайте препоръки; нека ви предложат различни ястия за вашата сватба и тогава изберете; посетете мястото, където се готви, проверете хигиената, и т.н. Добре е също да видите и една тяхна организирана сватба.

За повече информация можете да посетите специализирани форуми и да попитате за мнението на други младоженци.

Подробности за тоалетната

Тъй като на една сватба трябва да се помисли и за най-малките подробности. Когато посетите мястото, където ще се провежда сватбата попитайте за броя на тоалетните, имат ли персонал за чистене; проверете дали са снабдени с кърпи, хартия за подсушаване на ръцете, сапун, цветя, т.н. И за да бъде всичко в унисон, изберете всичко спрямо декорацията на сватбата.

Забавления за най-малките

Има три варианта: да няма деца; децата да бъдат отделени с детегледачка в отделен салон; или ако сватбата се провежда на открито в градина, да има организирани игри и детегледачка или да наемете фирма за специализирани услуги на детски празници: рисуване, детски спектакли с клоуни, магюсници, караоки, гримьори и аниматори, т.н. А ако сватбата се провежда в хотел, можете да наемете стая за игри на децата.

Друга идея е да приготвите маса близо до тържеството с игри, цветни моливи и книжки за оцветяване. Ако сватбата е на открито можете да наемете детски игри, като пързалки, дюшеци за скачане и някой, който да наблюдава децата. А в църквата, дайте на децата букет със бонбони вместо с цветя, с пръчка, обвита с цветен картон и завързани с дълъг конец.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg