Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Пълни сватбени услуги - сватбен агент

Какво означава ИСТИНСКИ сватбен агент?

  • ИСТИНСКИЯТ сватбен агент е професионалист, който знае от какво се нуждаят младоженците в периода от планирането до последния танц на сватбата.
  • ИСТИНСКИЯТ сватбен агент разговаря с булката и младоженеца, за да разбере техния вкус и виждане за сватбата.
  • ИСТИНСКИЯТ сватбен агент предлага достатъчно информация в продължения на няколко интервюта, проведени с младоженците, за да могат те да направят правилния избор.
  • ИСТИНСКИЯТ сватбен агент е в непрекъснат контакт както с младоженците, така и с доставчиците, в продължение на цялата сватбена подготовка и проверяват на място за поръчаните услуги.
  • ИСТИНСКИЯТ сватбен агент прави всичко възможно с цел сватбеното тържество да премине гладко, без значение дали се налага да направи понякога нещо, което „не влиза в задълженията му”.
  • ИСТИНСКИЯТ сватбен агент знае прекрасно, че не всичко е „цветя и рози” и че трябва да се постарае добре, за да пресъздаде сватбената представа на младоженците за тяхната сватба.
  • ИСТИНСКИЯТ сватбен агент се превръща в дясната ръка на булката по време на периода на годежа. Съвременните булки са динамични и заети и се доверяват на професионалисти от различни области много по-често от преди.

Защо да наемем професионален сватбен агент?

И така, голяма част от задълженията при подготовката на сватбата се падат на булката и нейната майка (обикновено). Те трябва да направят сватбения ден перфектен, търсейки препоръките на приятели и роднини, за да намерят професионални сватбени услуги (фотограф, ресторант, музика, т.н.) или да потърсят в „Жълти страници” или интернет.

Проблемът в това да се доверим на роднини и приятели е, че не всички имаме еднакъв вкус и виждане за стил на сватбата. Този, който е бил идеалния фотограф на сватбата на леля Лили и чичо Петър, може да се окаже грешния избор за нашата, ако има личен конфликт между вас и фотографа. Диско водещият от сватбата на ваши познати може да е бил добър за тях, но стилът на музиката, който той предлага да не ви допада. Необходимо е да съществува добра комуникация между доставчика и младоженците и да могат вашите сватбени мечти да бъдат споделени и осъществени! Вашият сватбен агент трябва да ви препоръча доставчици, с които да се срещнете и да разговаряте.

Търсенето в „Жълти страници” може да ви отнеме часове телефонни разговори. Въпреки че има много професионални и добри услуги на доставчици, ще ви е нужно много време, за да се свържете с тях и да научите всичко, което ви интересува. Ще оставяте съобщения на телефонния секретар и може би ще се налага се обаждате отново и отново…

Всички тези неща ще ви се случат когато не ползвате услугите на сватбен агент. Когато се допитвате до сватбен консултант, професионалист в областта на сватбените услуги, ще бъдете съпътствани по време на целия подготвителен процес. Вашият сватбен агент ще ви интервюира, за да разбере вашите потребности, стил и най-важното – бюджета, с който разполагате. Срещите с доставчиците се осъществяват след предварителната селекция на сватбения агент според вашите изисквания. Ще спестите цялото време и разходи за телефонни разговори и търсена на доставчици. По този начин ще се насладите на романтиката и спокойствието по време на годежа и преди сватбата и няма да загубите излишна енергия в търсенето на всичко „най” за вашата сватба. Ще сте сигурни, че цялата организация и всички подробности за сватбата са поверени в добри ръце.

Нагоре   На горе

Автор: Svatbata.bg