Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватба върху ледена пързалка

ice_ring_160Повечето булки се приготвят да извървят пътя до олтара пред тяхното семейство и приятели, но Наташа Уитбред не е като тях. Минути преди нейната сватба тя се навежда да си сложи кънките, да ги завърже и да се увери, че наколенките й са стегнати. Тя се приготвя да се омъжи върху леда в пълен хокеен екип. И когато тя е готова, младоженецът Мартин Ламберт щурмува ледената пързалка с хокеен стик в ръка.
Наташа, на 34 години, е оперативен администратор и Мартин, на 33 години, който е администратор по въпроси, свързани с клиенти, са се срещнали за първи път на ледената пързалка, като и двамата обожават хокея.
След церемонията булката и младоженецът изиграха кратък хокеен мач с някои от гостите преди тържеството, за което Наташа трябваше да облече булчинска рокля.

От 07.06.2006

Източник: