Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватба в Ботаническата градина във Варна излиза 720 лв.

Екопарк ВарнаНаемът на терена за сватба насред Ботаническата градина (Екопарка) във Варна излиза 720 лв., като сумата не включва харчовете по банкета. До момента в Екопарка се е състояло само едно подобно събитие, но пък са били организирани доста сватбени ритуали. Краткото церемониално вричане насред красивия зелен пейзаж струва само 150 лв., затова неслучайно много влюбени двойки предпочитат да си кажат заветното „да" в Ботаническата градина. Тя отдавна се е утвърдила не само като любимо място за разходка и пикник, а и за семейни тържества като рождени дни например.

От събота вратите на Екопарка са отворени за жителите и гостите на Варна. С настъпването на пролетта градината отново приканва любителите на природата да преоткрият прекрасното зелено кътче в прегръдката на шумния град. Всъщност след дългата и студена зима варненци нямаха търпение да си устроят пикник на открито или разходка сред мартенския горски пейзаж, затова Ботаническата градина бе отворена за посетители още преди седмица. От края на март обаче тя официално поднови своята работа с граждани.

Входната такса остава без промяна - 2 лв. за възрастни, а по левче - за ученици. Мъниците, които още не ходят на школо, както винаги ще имат право на безплатен достъп. За организираните групи от деца се изискват по 25 стотинки на посетител. По традиция от април до ноември Екопаркът посреща своите гости от 8,30 до 17,30 ч., но с нарастването на деня работното време също се удължава.

На 21 и 22 юли Университетската ботаническа градина обещава да събере много зрители, тъй като на територията й ще се проведат традиционните конни състезания за купата на "Алма Матер".

От 02.04.2012

Източник: Черно Море