Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Нейно величество Сватбената рокля

Звездната корицата на пролетното издание на Сватба украсява изпълнителката Гергана, която се превъплъщава в ролята на изискана булка в прекрасна рокля на ливанския моден гуру Elie Saab, от ексклузивната колекция за модния гигант в булчинската мода Pronovias. Изчистени линии, разкошна материя и тиара, истинско кралско излъчване.

Списание Сватба корица

Пролетта е сезонът на началото, на красивите обещания, зараждащия се живот, романтиката... или да кажеш„ Да" през пролетта. Съвършените предпоставки да

изберете дата за вашата сватба именно през този сезон. Освен романтичните и естетически причини, този избор носи и практически такива- времето не е нито твърде студено, което може да затрудни избора на сватбен тоалет, нито много горещо, което е предизвикателство за грима. Позволява избор на различни места за изискана церемония и незабравимо тържество.

Роклята на булката е в центъра на събитията, около които се конструира цялата сватба. С нея се съобразява костюма на младоженеца, детайлите в декорацията, облеклото на шаферките, дори избора на място за тържеството. Това е роклята, в която момичетата се виждат в представите си още от малки и за която разказват на приятелките си. В пролетния брой на списание Сватба роклята седи на трона. Всяко момиче заслужава да бъде кралица в сватбения си ден и затова е необходимо да избира със сърцето си онази рокля, която ще облече най-красивото й Аз.

Когато говорим за центъра на събитията, не бива да забравяме опората. Защото всяка булка има своя принц. Изборът на костюм за младоженеца, може и да ви изглежда В цветовете на булчинските рокли през този сезон морето напомня за себе си по-рано от обикновено, подарявайки своите нюанси на дантелите и аксесоарите. Морско синьото носи спокойствие, чистота и ефирност. За онези, които желаят повече страст в символика и излъчването, пролетта разцъфва в червено. Алено, тъмна малина, бордо, достатъчно е само да бъде в най-наситените си нюанси, за да носи истински заряд.

Неочакваното и различното през пролет2013 е появата на кафявото и по-конкретно нюанса на кафето. Той прави страхотен дебют на подиума, навлизайки в света на сватбените тържества като доза изисканост.

Тайни от кухнята в пролетния брой на списание Сватба ще научим от професионалистите в бранша, кои са тенденциите в сватбените облекла, сватбената декорация и най-добрите места за провеждане на сватбеното тържество.

В булчинските рокли акцентите се поставят върху голия гръб, прозрачните и прилепнали по тялото рокли и нежните ефирни материи. От ревютата на най-големите видяхме пролетни рокли с повдигната талия, елементи напомнящи екзотични цветя и птици, материи, извайващи формите и рокли-камбани.

Детайли за най-подходящото място за вашата сватба- градска изисканост, на моретоили в планината? Кои са акцентите в сватбените букети? Какви са тенденциите в гримаи козметиката? Как да открием подходящите професионалисти, за да имаме сватбата намечтите си? Какви са новините в бранша? Отговорите на всички тези въпроси започват със списание Сватба.  

Списание Сватба 2013 пролет

Списание Сватба 2013 пролет

Списание Сватба 2013 пролет

Списание Сватба 2013 пролет

От 22.03.2013

Източник: Списание Сватба