Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Нов брой на Сватбен каталог

Оригинална сватбена рокля от колекция 2013 на марката Ronald Joyce е на корицата на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България - списание Сватбен каталог. В новия брой на специализирания справочник детайлно са представени подходящи за зимния сезон сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери.

Сватбен Каталог

Студеното време е присъщо на сватбения празник през зимата, затова не е без значение какво ще е облеклото на младоженците. Булките трябва добре да преценят от какъв вид рокля имат нужда през студените месеци. За предпочитане е тя да бъде изработена от достатъчно топла материя като плътна тафта, кадифе или друг плат и по възможност да е с дълги ръкави. Ако не харесвате ръкавите може да ги замените с подходящи ръкавици. Сватбените магазини в цялата страна предлагат различни видове, модели и дължини на този изтънчен булчински аксесоар.

Зимата е сезон, който предоставя на всички булки отлична възможност да експериментират с цветовете на роклята и аксесоарите към нея. Те смело могат да изберат рокля в нетрадиционен цвят - червен, син, розов... Разбира се, дамите, които харесват дискретните тонове, спокойно могат да заложат на рокля в екрю или цвят кафе. Тоалетите, решени в наситени цветни нюанси, по правило изглеждат много ефектно на фона на белия снежен пейзаж. Зимата е сезонът и на яките и наметките, които ще придадат още по-голяма атрактивност на тоалета, а и ще бъдат от практична полза при придвижването на младоженците.

 В зимното издание на Сватбен каталог ще намерите също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

 

 

От 12.01.2013

Източник: Сватбен каталог