Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Нов брой на списание Сватбен Каталог

Оригинална рокля Mori Lee на американската дизайнерка Madeline Gardner е на корицата на есенния брой на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България - Сватбен каталог, а топмоделът на Visage Диана Дойчинова позира за снимките от фотосесията на списанието. Всеки сезон на страниците на специализирания справочник детайлно се представят сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери. И при сватбените облекла цветовите тенденции често кореспондират с гамите, които се срещат в природата през съответния сезон на събитието. За есента на тази година голяма част от предложенията за материята и цвета на сватбената рокля напомнят вида и краските на есенните листа, като дизайнерите се спират на природните багри и избират за свое вдъхновение по-меките тонове. За наближаващите есенни сватби ще са актуални роклите в нежни и златисти оттенъци, като бледите нюанси ще са фаворити за предстоящите по-хладни дни.

При избора на силуета тенденциите клонят към меките и изящни линии, които подчертават фигурата и грацията на булката. Изчистен и изящен силует, лекота и ефирност са водещите ориентири. Визията в есенните сватбени колекции внушава алюзията за антични богини, приказни феи и горски нимфи. Високата линия на талията, напомняща античния стил, плисетата и деликатните волани са сред най-забележителните акценти. Наблюдава се промяна и при характерните за миналия сезон апликации, които напоследък, все по-често, се заменят от бродерии с мъниста и кристали.

В есенното издание на Сватбен каталог ще намерите също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; предложения за медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация /рецепти за щастлив брак, прогнози за семейния живот/, както и талони за отстъпки от фирмите, предлагащи сватбени услуги.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com 

 

 

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

Сватбен Каталог Есен 2012

От 27.09.2012

Източник: Сватбен Каталог