Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Списание Сватба Лято 2013 Un Amore Grande

Всяка сватба започва с една голяма любов и много красиви истории започват със сватба.

Акцент: Голямата любов - една истинска история

В новия летен брой на списание Сватба четете за голямата любов на световноизвестния кинопродуцент Джанфранко Пиерантони, който след десет години работа в България откри голямата си любов и каза „Да" на любимата си Албена. Красивата история на двамата влюбени вдъхнови списание Сватба и господин Пиерантони украси корицата на летния брой.

И красотата понякога е практична

Научете:

  • как да имате перфектното деколте, според формите ня тялото и модела на сватбената си рокля. Винаги е възможно да получите точно това, което желаете, стига да търсите на подходящото място.

  • как да изберете подходящ парфюм и да го превърнете в идеалния съюзник. Кога ароматите са най-трайни и какви са тайните на парфюмерията.

  • как да изберете виното на сватбената трапеза и на какво да обърнете внимание. На кои ястия, какви вина подхождат и кои вина акомпанират най-добре на сватбените ритуали. Как да намерите идеалната среда, когато избирате напитките за вашата сватба.

  • кои са най-добрите в перлената бижутерия и как да купувате перли. Как бижутата имат индивидуалност и защо перлите са толкова ценни.

Актуално за сезона

За да изберете вашата сватбена рокля, допитайте се до най-добрите, разгледайте най-новите предложения на големите брандове и дизайнери в сферата на сватбите, научете кое е най-добро за вас. Подберете подходящите и актуални цветове и нюанси на детайлите в облеклото, сватбената украса и дори грима. Обърнете внимание на новите предложения от козметиката и парфюмерията на най-големите имена в индустрията. Всичко това - на страниците на Сватба.

Сезонът, времето и мястото

Красивите сцени се нуждаят от подходящ „декор", а красивите сватби - от съвършеното място. Лятото предлага неограничени възможности за избор - къде да разположите сватбената трапеза, къде да се извършат ритуалите по бракосъчетаване, къде да прекарате медения си месец... Топлото време позволява да празнувате дори на открито и да изберете най-подходящото за вас място - на планина, на море, навън, под небето или в ресторант. С цел да подреди възможностите, списание Сватба представя на вашето внимание най-подбрани предложения.

Желаем ви лято със сватбени камбанки и прекрасно ново начало!  

Списание Сватба

 

От 19.06.2013

Източник: Списание Сватба