Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Списание Сватба Лято 2013 Un Amore Grande

Всяка сватба започва с една голяма любов и много красиви истории започват със сватба.

Акцент: Голямата любов - една истинска история

В новия летен брой на списание Сватба четете за голямата любов на световноизвестния кинопродуцент Джанфранко Пиерантони, който след десет години работа в България откри голямата си любов и каза „Да" на любимата си Албена. Красивата история на двамата влюбени вдъхнови списание Сватба и господин Пиерантони украси корицата на летния брой.

И красотата понякога е практична

Научете:

  • как да имате перфектното деколте, според формите ня тялото и модела на сватбената си рокля. Винаги е възможно да получите точно това, което желаете, стига да търсите на подходящото място.

  • как да изберете подходящ парфюм и да го превърнете в идеалния съюзник. Кога ароматите са най-трайни и какви са тайните на парфюмерията.

  • как да изберете виното на сватбената трапеза и на какво да обърнете внимание. На кои ястия, какви вина подхождат и кои вина акомпанират най-добре на сватбените ритуали. Как да намерите идеалната среда, когато избирате напитките за вашата сватба.

  • кои са най-добрите в перлената бижутерия и как да купувате перли. Как бижутата имат индивидуалност и защо перлите са толкова ценни.

Актуално за сезона

За да изберете вашата сватбена рокля, допитайте се до най-добрите, разгледайте най-новите предложения на големите брандове и дизайнери в сферата на сватбите, научете кое е най-добро за вас. Подберете подходящите и актуални цветове и нюанси на детайлите в облеклото, сватбената украса и дори грима. Обърнете внимание на новите предложения от козметиката и парфюмерията на най-големите имена в индустрията. Всичко това - на страниците на Сватба.

Сезонът, времето и мястото

Красивите сцени се нуждаят от подходящ „декор", а красивите сватби - от съвършеното място. Лятото предлага неограничени възможности за избор - къде да разположите сватбената трапеза, къде да се извършат ритуалите по бракосъчетаване, къде да прекарате медения си месец... Топлото време позволява да празнувате дори на открито и да изберете най-подходящото за вас място - на планина, на море, навън, под небето или в ресторант. С цел да подреди възможностите, списание Сватба представя на вашето внимание най-подбрани предложения.

Желаем ви лято със сватбени камбанки и прекрасно ново начало!  

Списание Сватба

 

От 19.06.2013

Източник: Списание Сватба