Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Нов брой на Сватбен каталог

Топмоделът Ирина Шайк е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България - списание Сватбен каталог. Приятелката на Кристиано Роналдо е облечена в рокля на прочутия дизайнер Мануел Мота, създадена за испанския моден гигант Pronovias, представен у нас от столичния бутик Bridal Fashion. В началото на годината красавицата засне ексклузивна фотосесия за Pronovias, за да промотира последната колекция на световната марка за сватбена и официална мода.

Корица Сватбен Каталог

 В новия брой на Сватбен каталог са представени подходящи за пролетния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери, а също и модни предложения за абитуриентския бал.

Пролетта е сезон, който предоставя на всички булки отлична възможност да експериментират с цветовете на роклята и аксесоарите към нея. Днес, те смело могат да изберат рокля от най-неочакваните цветове - червено, жълто, синьо, розово... Разбира се, дамите, които харесват по-дискретните тонове спокойно могат да заложат на рокля в екрю или цвят капучино. Тоалетите, решени в наситени цветни нюанси, по правило изглеждат много ефектно и на други официални събития, каквито са, например, абитуриентските празници. Пролетта е сезонът на свежестта и обновлението, които придават допълнително, цветно излъчване на всеки един от новите тоалети, а съвременните разбирания за женственост и красота заемат своето авторитетно място в стила на сватбената мода.

Корица Сватбен Каталог

 В пролетното издание на Сватбен каталог ще намерите привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация, рецепти за щастлив брак, талони с отстъпки за младоженци.

Корица Сватбен Каталог

 Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

 

Корица Сватбен Каталог

Корица Сватбен Каталог

Корица Сватбен Каталог

Корица Сватбен Каталог

Корица Сватбен Каталог

Корица Сватбен Каталог

Корица Сватбен Каталог

От 25.03.2012

Източник: Сватбен каталог