Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Новият брой на Сватбен каталог

Сватбен каталог - есен 2013Топмоделът Гергана Малкоданска е на корицата на есенния брой на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България - Сватбен каталог. Пред обектива на модния фотограф Ивайло Станев Гергана позира в атрактивен тоалет от юбилейната колекция Anniversary 2013 на дизайнер София Борисова.

Фотосесията на списанието е заснета от фотографа Владимир Кадънков, а младият модел Анна Копинец демонстрира очарованието и таланта, характерни за новите лица на агенция Visages.

Всеки сезон на страниците на специализирания справочник детайлно се представят сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери. И при сватбените облекла цветовите тенденции често кореспондират с гамите, които се срещат в природата през съответния сезон на събитието. За есента на тази година голяма част от предложенията за материята и цвета на сватбената рокля напомнят вида и краските на есенните листа, като дизайнерите се спират на природните багри и избират за свое вдъхновение по-меките тонове. За наближаващите есенни сватби ще са актуални роклите в нежни и златисти оттенъци, като бледите нюанси ще са фаворити за предстоящите по-хладни дни.

При избора на силуета тенденциите клонят към меките и изящни линии, които подчертават фигурата и грацията на булката. Изчистен и изящен силует, лекота и ефирност са водещите ориентири. Визията в есенните сватбени колекции внушава алюзията за антични богини, приказни феи и горски нимфи. Високата линия на талията, напомняща античния стил, плисетата и деликатните волани са сред най-забележителните акценти. Наблюдава се промяна и при характерните за миналия сезон апликации, които напоследък, все по-често, се заменят от бродерии с мъниста и кристали.

Сватбен каталог - есен 2013

В есенното издание на Сватбен каталог ще намерите също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; предложения за медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация /рецепти за щастлив брак, прогнози за семейния живот/, както и талони за отстъпки от фирмите, предлагащи сватбени услуги.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com 

 

Сватбен каталог - есен 2013

Сватбен каталог - есен 2013

Сватбен каталог - есен 2013

Сватбен каталог - есен 2013

Сватбен каталог - есен 2013

Сватбен каталог - есен 2013

От 16.09.2013

Източник: Сватбен каталог