Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Нов брой на списание Сватба

Есента на 2013 е различна. Традиционната тъга по лятото е превърната в приятен блясък на топло злато, а есенните листа в акцентите са заменени с пищни букети и аксесоари от свежи цветя. Есен 2013 вибрира с различно настроение, по-жизнерадостно и по-обещаващо. Бижутата, ароматите, сватбените аксесоари - всичко може да носи в себе си спомен за цветна пролет.

Списание Сватба

Златна класика

През есента на 2013 сред сватбените тенденции се завръщат с пълна сила два класически елемента - снежно бялото като нюанс на булчинската рокля и жълтото злато сред бижутата като топъл есенен елемент. По-смелите дори могат да заложат на златистото и като цвят на роклята.

Колкото до бялото - то съществува в редица различни нюанси, които през различните години и модни сезони намират своето място, но за Есен 2013 ключов е най-класическият, снежен нюанс на бялото - символ на традицията, но и на изисканост и класа.

Обувката - кралица на аксесоарите

Има някаква специална връзка между жените и обувките. Когато става дума за тази част от облеклото, дамите са ненаситни в стремежа си да открият съвършената обувка за всеки тоалет от гардероба си. Когато става дума за сватбените обувки, обаче нещата наистина са сериозни, защото в този ден булката е в центъра на света и вниманието и трябва всеки детайл да бъде изпипан. От друга страна именно този ден е сред най-големите изпитания за краката, тъй като ритуалите, снимките, танците - всичко е свързано със стоене „на крак". Есенният брой на списание Сватба отговаря на въпроса „Как да изберем съвършените обувки за нашата сватба?".

aute Couture за сезона

Колекциите висша мода винаги са вдъхновяващи. През този сезон дизайнерите от изискания подиум демонстрират поглед в бъдещето и среща на различни епохи. Подобни сблъсъци раждат неочаквани идеи и в действителност впечатляващи резултати, които видяхме в дефилетата на модни къщи катоChanel, Giambattista Valli, Jean Paul Gaultier, Armani Prive и Elie Saab. През този сезон женствеността има нови измерения.

Роклята

Коя е Вашата рокля? Тип принцеса, русалка, с дантели или мъниста, с презрамки или без? Най-добрият начин да разберете това е да се допитате до професионалистите. Списание Сватба подбира за вас най-актуалните и най-красиви булчински тоалети сред колекциите на най-реномираните булчински къщи и дизайнерски ателиета.

И още...

За грима и ароматите - колко е важно да бъдеш взискателен. Какво предлагат най-добрите в сферата на декоративната козметика и парфюмерията - защото Сватба знае колко важни са детайлите в сватбения ден.    

 

 

От 30.09.2013

Източник: Списание Сватба