Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Красивата есенна сватба според списание Сватба

Сватбеният ден е най-красивия момент в живота, когато двама души, които се обичат прекрачват заедно в новото начало на общо пътешествие. Важно е всичко да бъде съвършено организирано и предварително подготвено, за да бъде предотвратена появата и на най-малките „облачета", които могат да затъмнят „небето" на сватбеното тържество. Всичко е от значение - изборът на професионална помощ, изборът на ресторант, изборът на тоалет, дори изборът на сезон.

 

Есенни акценти

Есенната сватба носи очарованието на топлината и контраста на цветовете. Зелено-червените нюанси на листата, сребристия скреж по клонките, нежнорозовите изгреви. Да, есенната сватба през 2012 е вдъхновена от красотата на сезона и има своите специални изисквания, но и неповторима романтика и топлина. Какво е специфичното за тържествата за сезона и на какво да обърнем внимание.

 

Индивидуален избор

Сред последните модни тенденции и класически тоалети, всяко момиче трябва да открие себе си. Това се отнася и за сватбения ден. Измежду прелестното шумолене на коприна, тафта и тюл и невероятното разнообразие от рокли и аксесоари, изборът изисква уверена стъпка и вещо професионално мнение. От Сватба знаят, че всяка булка е различна и изборът винаги е личен, затова е важно да има алтернативи.

 

Something New... Something Blue

Къде се допират традициите и актуалните тенденции в сватбата? Само там, където пожелаете. Вземете най-красивото от двете и зрънце от вашата собствена индивидуалност и ще имате сватбата на вашите мечти.

 

Аксесоари

За да бъде завършен тоалетът, разбира се, важни са аксесоарите, ароматите, макиажа. Всичко трябва да бъде в синхрон. А тази есен сияе в преливащи се зелено червени нюанси, в контраста на среброто и нежно розовото на фона на мекотата и различните нюанси на бялото.

Списание Сватба есен 2012

Прекрасни детайли

Брачните халки са истинският любовен символ и как да ги изберем, на какво да обърнем внимание и какво трябва да знаем. Какви са модните тенденции в сватбената рокля от височината на подиума - ангелска невинност, мъжка нотка в женската мода и съвършена женственост. Да обърнем внимание на парфюма и грима. Да изберем личен гид по пътя на организацията, за да имаме сватбеното тържество, което очакваме.

 

ко в главата ви се раждат подобни въпроси , значи сте на прага на най-красивия ден в живота ви - вашата сватба. И за да получите най-добрите отговори, разгърнете страниците на есенния брой на списание Сватба. 

 

 

От 27.09.2012

Източник: списание Сватба