Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Красивата есенна сватба според списание Сватба

Сватбеният ден е най-красивия момент в живота, когато двама души, които се обичат прекрачват заедно в новото начало на общо пътешествие. Важно е всичко да бъде съвършено организирано и предварително подготвено, за да бъде предотвратена появата и на най-малките „облачета", които могат да затъмнят „небето" на сватбеното тържество. Всичко е от значение - изборът на професионална помощ, изборът на ресторант, изборът на тоалет, дори изборът на сезон.

 

Есенни акценти

Есенната сватба носи очарованието на топлината и контраста на цветовете. Зелено-червените нюанси на листата, сребристия скреж по клонките, нежнорозовите изгреви. Да, есенната сватба през 2012 е вдъхновена от красотата на сезона и има своите специални изисквания, но и неповторима романтика и топлина. Какво е специфичното за тържествата за сезона и на какво да обърнем внимание.

 

Индивидуален избор

Сред последните модни тенденции и класически тоалети, всяко момиче трябва да открие себе си. Това се отнася и за сватбения ден. Измежду прелестното шумолене на коприна, тафта и тюл и невероятното разнообразие от рокли и аксесоари, изборът изисква уверена стъпка и вещо професионално мнение. От Сватба знаят, че всяка булка е различна и изборът винаги е личен, затова е важно да има алтернативи.

 

Something New... Something Blue

Къде се допират традициите и актуалните тенденции в сватбата? Само там, където пожелаете. Вземете най-красивото от двете и зрънце от вашата собствена индивидуалност и ще имате сватбата на вашите мечти.

 

Аксесоари

За да бъде завършен тоалетът, разбира се, важни са аксесоарите, ароматите, макиажа. Всичко трябва да бъде в синхрон. А тази есен сияе в преливащи се зелено червени нюанси, в контраста на среброто и нежно розовото на фона на мекотата и различните нюанси на бялото.

Списание Сватба есен 2012

Прекрасни детайли

Брачните халки са истинският любовен символ и как да ги изберем, на какво да обърнем внимание и какво трябва да знаем. Какви са модните тенденции в сватбената рокля от височината на подиума - ангелска невинност, мъжка нотка в женската мода и съвършена женственост. Да обърнем внимание на парфюма и грима. Да изберем личен гид по пътя на организацията, за да имаме сватбеното тържество, което очакваме.

 

ко в главата ви се раждат подобни въпроси , значи сте на прага на най-красивия ден в живота ви - вашата сватба. И за да получите най-добрите отговори, разгърнете страниците на есенния брой на списание Сватба. 

 

 

От 27.09.2012

Източник: списание Сватба