Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Coiffure Beauty - красотата винаги доминира

 

Прически Coiffure Beauty Coiffure Beauty отново ви предлага приятен и лесен начин да обиколите света с много любопитни текстове и интригуващи снимки. Пътешествието ни продължава с един красив оазис в пустошта - Израел. На пръв поглед малка, тази страна има много какво да ни покаже - религиозни ценности, природни дадености, културни различия.

Звездата на броя е Мел Гибсън. Той е сред желаните мъже за много жени. И определено има защо! На кратко ви разказваме за неговия път до върха на актьорската му кариера, а също така и за успеха му като режисьор и продуцент. Защо заглавия на филми като „Маверик", „Какво искат жените", „Патриотът", „Смело сърце" и „Страстите Христови" са негов етикет, може да научите от страниците на Coiffure Beauty.

В раздела „Коса" този път сме заложили на една по-специфична тема: „Перуките на еврейките". Като стане въпрос за перуки, повечето от нас си представят сценични перуки, използвани в театрални постановки. Но тук обръщаме внимание на традицията в държави като Израел да се носи перука. Трябва да се отбележи, че изработването й от естествена коса е труден процес и не всеки може да стане перукер.

Предложенията ни за модни прически в този брой са повече от задоволителни. Колекции от Англия, Австралия, Германия и България, разбира се, представят своите идеи за сезона. Дълги и обемни коси, било то прави или естествено къдрави, те са с уникални натурални цветове и блясък. Предпочитат се по-изчистените и естествени форми. Естествено, не може да минем без предложения за креативните и свободните духом хора, готови да експериментират с прическата си. За тях е специалното ни предложение от Англия - колекцията на F.A.M.E Team, която съчетава къси подстрижки с индивидуални, по-дълги кичури или дръзка комбинация на цветове от черно и жълто русо или ярък нюанс на червено.

Бягство към модата. В рубриката „Тенденции" ще ви запознаем с българската дизайнерка Дейна Бренченс и нейната нова модна колекция. Ще ви разкажем и повече за предстоящия конкурс The Best Model of the World, който ще се проведе на 27 септември в Бодрум, където Дейна е официален дизайнер.

Съвети за маникюр и педикюр ви представят професионалистите от Cuccio Bulgaria. Кои са актуалните цветове за есента и как да поддържаме добре ноктите си, за да имаме перфектен маникюр, може да научите в новия брой на Coiffure Beauty.

Козметиците измислят какви ли не начини, за да бъде една жена перфектна. Перманентният грим е една подобна стъпка, която ни носи дълготрайна и изискана красота. Чрез перманентния грим може да се подчертаят очи, вежди, устни. Може да се имитира очна линия, молив за устни или червило. Той изглежда напълно естествено и допринася за красотата ни.

Що се отнася до здравето, представяме ви изключителните лечебни свойства на продуктите, съдържащи соли от Мъртво море. Повече за неговата живителна сила и лечебни свойства ви разкриваме на страниците на списанието.

 лека носталгия за лятото и с презаредени сили за наближаваща есен, се разделяме до следващия, още по-интересен брой на Coiffure Beauty.

 

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

От 27.09.2012

Източник: Coiffure Beauty