Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Coiffure Beauty - красотата винаги доминира

 

Прически Coiffure Beauty Coiffure Beauty отново ви предлага приятен и лесен начин да обиколите света с много любопитни текстове и интригуващи снимки. Пътешествието ни продължава с един красив оазис в пустошта - Израел. На пръв поглед малка, тази страна има много какво да ни покаже - религиозни ценности, природни дадености, културни различия.

Звездата на броя е Мел Гибсън. Той е сред желаните мъже за много жени. И определено има защо! На кратко ви разказваме за неговия път до върха на актьорската му кариера, а също така и за успеха му като режисьор и продуцент. Защо заглавия на филми като „Маверик", „Какво искат жените", „Патриотът", „Смело сърце" и „Страстите Христови" са негов етикет, може да научите от страниците на Coiffure Beauty.

В раздела „Коса" този път сме заложили на една по-специфична тема: „Перуките на еврейките". Като стане въпрос за перуки, повечето от нас си представят сценични перуки, използвани в театрални постановки. Но тук обръщаме внимание на традицията в държави като Израел да се носи перука. Трябва да се отбележи, че изработването й от естествена коса е труден процес и не всеки може да стане перукер.

Предложенията ни за модни прически в този брой са повече от задоволителни. Колекции от Англия, Австралия, Германия и България, разбира се, представят своите идеи за сезона. Дълги и обемни коси, било то прави или естествено къдрави, те са с уникални натурални цветове и блясък. Предпочитат се по-изчистените и естествени форми. Естествено, не може да минем без предложения за креативните и свободните духом хора, готови да експериментират с прическата си. За тях е специалното ни предложение от Англия - колекцията на F.A.M.E Team, която съчетава къси подстрижки с индивидуални, по-дълги кичури или дръзка комбинация на цветове от черно и жълто русо или ярък нюанс на червено.

Бягство към модата. В рубриката „Тенденции" ще ви запознаем с българската дизайнерка Дейна Бренченс и нейната нова модна колекция. Ще ви разкажем и повече за предстоящия конкурс The Best Model of the World, който ще се проведе на 27 септември в Бодрум, където Дейна е официален дизайнер.

Съвети за маникюр и педикюр ви представят професионалистите от Cuccio Bulgaria. Кои са актуалните цветове за есента и как да поддържаме добре ноктите си, за да имаме перфектен маникюр, може да научите в новия брой на Coiffure Beauty.

Козметиците измислят какви ли не начини, за да бъде една жена перфектна. Перманентният грим е една подобна стъпка, която ни носи дълготрайна и изискана красота. Чрез перманентния грим може да се подчертаят очи, вежди, устни. Може да се имитира очна линия, молив за устни или червило. Той изглежда напълно естествено и допринася за красотата ни.

Що се отнася до здравето, представяме ви изключителните лечебни свойства на продуктите, съдържащи соли от Мъртво море. Повече за неговата живителна сила и лечебни свойства ви разкриваме на страниците на списанието.

 лека носталгия за лятото и с презаредени сили за наближаваща есен, се разделяме до следващия, още по-интересен брой на Coiffure Beauty.

 

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

Прически Coiffure Beauty

От 27.09.2012

Източник: Coiffure Beauty