Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватбата на зима 2012 – Вашата сватба

Списание Сватба

Бял сезон, бял празник, цветно настроение. Какво по-красиво от това денят да хармонира до съвършенство с Вашия най-прекрасен ден от година. Студеното време навън прави тържествата по-романтични и по-топли, а снегът е символ на новото начало. Каквото е Вашата сватба.

 

Кои са най-добрите предложения от най-реномираните булчински салони, какво точно да бъде Вашето тържество, какви са тънкостите в организирането на най-романтичното бракосъчетаване и къде да откриете най-добрите специалисти в бранша. На всички тези въпроси отговаря Вашият главен наръчник в това, настолното издание на всяка бъдеща булка - списание Сватба.

 

В зимния брой ще научите кои са най-ярките акценти и актуални аксесоари за сезона, ще се разходите из най-добрите булчински бутици, ще откриете много идеи и професионални решения за всичко важно в най-важния ден. Ето някои тайни от страниците на броя: романтиката продължава да бъде на мода. Както и розовото, само че последното е в най-фините си тонове, които докосват с нежност и могат да подчертаят по чаровен начин сияещите искри на среброто, златото, сивото. Когато става дума за злато и сребро - те са богатството на сезона и отново са в играта, т.е. в гардероба.

 

И още: какви са задълженията на шаферката и няколко наистина добри съвета, в случай, че най-добрата ви приятелка се омъжва. Кой е Elie Saab и малко повече за името, марката и облеклата с неговия бренд. Кои са най-подходящите места да кажете заветното „Да", как да се ориентирате в лабиринта от задължения, които отключва организирането на сватбения ден и, разбира се, феерия от най-прекрасните булчински рокли, за да откриете именно Вашата. Ще си поговорим и за най-новото в света на красотата и козметиката и ще акцентираме върху най-доброто.

 

Малко след като вземем решение да прекараме живота си с някого и след като сме взели решение да се оженим, започва трудната част. Организирането. Съвършената сватба е закодирана в главата на всяко момиче и тази картина трябва да бъде реализирана в действителност, което изисква добър подход, професионални съвети и достатъчна доза търпение, за да бъдат изпипани всички мънички детайли, които ще доведат до мечтания резултат.

 

Не подценявайте добрата организация е не отхвърляйте съветите на специалистите, защото сватбата е само един ден от живота, но ден, който остава завинаги! 

Списание Сватба

Списание Сватба

Списание Сватба

Списание Сватба

Списание Сватба

От 12.01.2013

Източник: Списание Сватба