Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватбата на зима 2012 – Вашата сватба

Списание Сватба

Бял сезон, бял празник, цветно настроение. Какво по-красиво от това денят да хармонира до съвършенство с Вашия най-прекрасен ден от година. Студеното време навън прави тържествата по-романтични и по-топли, а снегът е символ на новото начало. Каквото е Вашата сватба.

 

Кои са най-добрите предложения от най-реномираните булчински салони, какво точно да бъде Вашето тържество, какви са тънкостите в организирането на най-романтичното бракосъчетаване и къде да откриете най-добрите специалисти в бранша. На всички тези въпроси отговаря Вашият главен наръчник в това, настолното издание на всяка бъдеща булка - списание Сватба.

 

В зимния брой ще научите кои са най-ярките акценти и актуални аксесоари за сезона, ще се разходите из най-добрите булчински бутици, ще откриете много идеи и професионални решения за всичко важно в най-важния ден. Ето някои тайни от страниците на броя: романтиката продължава да бъде на мода. Както и розовото, само че последното е в най-фините си тонове, които докосват с нежност и могат да подчертаят по чаровен начин сияещите искри на среброто, златото, сивото. Когато става дума за злато и сребро - те са богатството на сезона и отново са в играта, т.е. в гардероба.

 

И още: какви са задълженията на шаферката и няколко наистина добри съвета, в случай, че най-добрата ви приятелка се омъжва. Кой е Elie Saab и малко повече за името, марката и облеклата с неговия бренд. Кои са най-подходящите места да кажете заветното „Да", как да се ориентирате в лабиринта от задължения, които отключва организирането на сватбения ден и, разбира се, феерия от най-прекрасните булчински рокли, за да откриете именно Вашата. Ще си поговорим и за най-новото в света на красотата и козметиката и ще акцентираме върху най-доброто.

 

Малко след като вземем решение да прекараме живота си с някого и след като сме взели решение да се оженим, започва трудната част. Организирането. Съвършената сватба е закодирана в главата на всяко момиче и тази картина трябва да бъде реализирана в действителност, което изисква добър подход, професионални съвети и достатъчна доза търпение, за да бъдат изпипани всички мънички детайли, които ще доведат до мечтания резултат.

 

Не подценявайте добрата организация е не отхвърляйте съветите на специалистите, защото сватбата е само един ден от живота, но ден, който остава завинаги! 

Списание Сватба

Списание Сватба

Списание Сватба

Списание Сватба

Списание Сватба

От 12.01.2013

Източник: Списание Сватба