Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

fashion.bg

 

Списание Сватбен каталог

 

Списание Coiffure Beauty

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Песен по поръчка – новата мода в подаръците

Ако се казваш Мария или Елена, всеки ден можеш да чуеш по радиото песен, в която се споменава твоето име, но ако родителите ти са те кръстили Груди или Сийка, това е далеч по-трудно.

 

Сватба

 

В България обаче, вече има хора заели се с нелеката задача, да създават и записват песни по поръчка. Тези хора са не други, а единствените у нас музиканти, занимаващи се професионално с изпълняване на серенади, които заедно с Емил Илиев, са основния творчески екип на pesenzateb.com.

 

В сезона на сватбите, всички сме се втурнали из магазините да купуваме, най-разнообразни подаръци, които обаче в повечето случаи са съвсем безполезни за младоженците или се повтарят с подаръците на другите гости.

 

В www.pesenzateb.com Ви предлагат да запишат съвсем оригинална и персонализирана песен, за Вашите приятели или роднини, в която може да се включат имената им, как, къде и кога са се запознали, на колко са години, как изглеждат, какви са мечтите им и всичко останало, което Ви дойде на ум.

 

Вече имате възможност, с помощта на екипа професионалисти на pesenzateb.com, да създадете песен, дори и за най-странното име или човек (за което се сетите), (в това те са най-добри). Може да поръчате песен, за всеки повод и всеки човек, песен за любимата, песен за приятел наскоро взел книжка, песен за шефа, песен за абитуриента на съседите, песен за новороденото бебе на семейни приятели, разбира се - песен за рожден или имен ден.

 

Оригиналният подарък – Собствена песен, е идеален (подходящ,)за всякакви тържества-фирмени или семейни, с нея Вие ще влеете свежо настроение в компанията и разбира се, веднага ще станете център на внимание.

 

Може да ги откриете на www.pesenzateb.com или

телефони 0887 444 143, 0884 100 100

Нагоре   На горе

Подробно търсене

Последни теми от форума 


Интересно

Svatbata.bg 

чанти, дизайн, мода и стил ПравославиеBG-MAMMA За дома 

Svatbata.bg

сватбена поща Покажи страницата на приятел

Вземи си банер на svatbata.bg

Подписи за форуми

Размяна на линкове

Изпрати ни статия или новина

Подслушвай новините и форума

Какво е RSS, Klip?

 RSS  RSS  KLIP  KLIP

Гласувайте за svatbata.bg

Bulgarian TOP

Svatbata.bg

BG site