Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Песен по поръчка – новата мода в подаръците

Ако се казваш Мария или Елена, всеки ден можеш да чуеш по радиото песен, в която се споменава твоето име, но ако родителите ти са те кръстили Груди или Сийка, това е далеч по-трудно.

 

Сватба

 

В България обаче, вече има хора заели се с нелеката задача, да създават и записват песни по поръчка. Тези хора са не други, а единствените у нас музиканти, занимаващи се професионално с изпълняване на серенади, които заедно с Емил Илиев, са основния творчески екип на pesenzateb.com.

 

В сезона на сватбите, всички сме се втурнали из магазините да купуваме, най-разнообразни подаръци, които обаче в повечето случаи са съвсем безполезни за младоженците или се повтарят с подаръците на другите гости.

 

В www.pesenzateb.com Ви предлагат да запишат съвсем оригинална и персонализирана песен, за Вашите приятели или роднини, в която може да се включат имената им, как, къде и кога са се запознали, на колко са години, как изглеждат, какви са мечтите им и всичко останало, което Ви дойде на ум.

 

Вече имате възможност, с помощта на екипа професионалисти на pesenzateb.com, да създадете песен, дори и за най-странното име или човек (за което се сетите), (в това те са най-добри). Може да поръчате песен, за всеки повод и всеки човек, песен за любимата, песен за приятел наскоро взел книжка, песен за шефа, песен за абитуриента на съседите, песен за новороденото бебе на семейни приятели, разбира се - песен за рожден или имен ден.

 

Оригиналният подарък – Собствена песен, е идеален (подходящ,)за всякакви тържества-фирмени или семейни, с нея Вие ще влеете свежо настроение в компанията и разбира се, веднага ще станете център на внимание.

 

Може да ги откриете на www.pesenzateb.com или

телефони 0887 444 143, 0884 100 100

Нагоре   На горе