Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

ME WE EVENTS - сватбена и парти агенция с много стил и вкус

Сватбена и парти агенция Me We EventsДнес ще насочим вниманието ви към една от новите сватбени агенции в София, която се развива доста бързо и успешно привлича все повече младоженци с интересните си, нестандартни идеи и с лично отношение към всеки клиент. Сватбената и парти агенция има прекрасен и креативен млад екип, който всеки път се вълнува и радва при срещата с бъдещите младоженци.

Управител на Me We Events е  чаровната и винаги усмихната сватбена агентка Майа Велчева, с която ще ви запознаем на следващите редове.

 

Кога и как реши, че искаш да станеш сватбен агент?

Като малка свирех на пиано, пеех във вокална група. В гимназията играех в театралната студия в Стара Загора, а в университета тренирах за кратко латино танци.

Завършила съм УНСС София, в специалност, която развива умения по компютри, бизнес и маркетинг. След това съм работила в сферата на маркетинга, връзките с обществеността /ПР/, както и в друга сватбена агенция, от които придобих опит, знания и полезни умения.

Малко заприлича на CV отговорът ми, но исках да кажа, че всички неща, с които съм се занимавала като хоби или чисто професионално са ми помогнали да стигна до тук. След като организирах няколко сватби разбрах, че това ми доставя истинско удоволствие - контакта с хората, разнообразието, организацията и си казах, че това е работата за мен. Кой не би искал да работи нещо, което му е по-скоро хоби?

Сватбена и парти агенция Me We Events

Казваш "по-скоро хоби". Тоест работата като организатор на събития е хоби за теб?

Да! Това е нещо, което ме зарежда страшно много. Обичам предизвикателствата, новото, промяната. Харесва ми да измислям и доразвивам темата на сватбата, да споделям емоцията с  младоженците, да съм полезна с препоръка за добри и качествени услуги например на фотограф, Dj, видео оператор.

 

Сватбена и парти агенция Me We Events

Какви умения и качества трябва да притежава според теб един сватбен агент?  

В тази професия човек постоянно трябва да бъде точен, организиран, да представя по подходящия начин идеите си на клиента, да има виждане за това как да се случат нещата и накрая да ги накара да се случат.
Много важна е комуникацията клиент - сватбен агент - доставчик на услуги  и доставчик на услуги - сватбен агент - клиент. Тоест, за да не става като в играта „Счупен телефон" информацията трябва да се предава бързо, точно и ясно. Ако е станало объркване, да се реагира на момента. Да не се взимат решения вместо клиента ако той не ни е упълномощил за това. Сватбеният агент е посредник между едната и другата страна и ролята му е доста сложна. Той трябва да защитава интересите на клиентите си, но и да не притиска партньорите си прекалено.

 

Разкажи ни малко повече за твоята сватбена агенция Me We Events. Как се случи всичко?

Сватбена и парти агенция Me We Events беше моя мечта, която благодарение на съпруга си успях да направя реалност. Той много ме подкрепи в това начинание и продължава да го прави, за което съм много щастлива. Всяко начало е трудно. Надявам се все повече хора да идват при нас и да се доверят на агенцията за организация на техния сватбен ден. Ние наистина правим от празника истинска приказка - емоционална и незабравима!

 

 

Сватбена и парти агенция Me We Events

Как работиш с клиентите си? Какво се случва, когато дойдат бъдещите младоженци при теб?

Обикновено аз ходя при клиентите си :) Разбираме се да се видим в удобно за тях време и на предпочитано от тях място. Често това е кафене или ресторант. На първата ни среща се запознавам с идеите и виждането на младоженците, задавам им конкретни въпроси, за да разбера  колкото се може повече за това какво искат и си представят. Това е много важно, защото е основата, от която се тръгва при организацията на тяхната сватба. След това запознавам клиентите с нещата, които ние правим, начина по който работим. Нашият екип е гъвкав и прави както цялостна организация на събитието, така и ще се погрижи само за онова, от което имат нужда клиентите. Това е важно да се отбележи, тъй като има доста агенции, които правят единствено и само пълна организация на събитието.

 

Сватбена и парти агенция Me We Events

Тази първа  среща с мен е напълно безплатна и необвързваща. След нея, на втората среща подписвам договор с младоженците, на което много държа. Така са защитени както техните, така и моите права. Именно и заради това преди подписването на документа трябва много добре да сме изяснили помежду си точно с какво ще се заеме агенция Me We Events, за да бъде посочено и описано в договора. Много държа на спокойствието на клиентите при работата ни заедно. Все пак те ми се доверяват и аз искам да са много доволни. Страхотно е да си помечтаеш, че на другия ден след сватбата си казват „Ей, колко готина сватба направихме! Беше супер, весело и вълнуващо. Добре че решихме да се доверим на Me We Events".

 

За да дадеш високо качество на клиентите сигурно работиш с партньори от бранша, които поддържат по-високи цени. Как избираш с кого да работиш?

Това е много интересна заблуда у доста младоженци. Да, има доставчици на услуги, които работят за по-висока сума, но има и такива, които предлагат страхотно качество и професионално отношение на много достъпни и приемливи цени. Me We Events държим на това клиента да е доволен. Имаме различни клиенти - с по-високи и с по-скромни бюджети, но се стремим да дадем високо качество на всички. Как постигаме това? Не работим само с един фотограф, DJ,  видео оператор, декоратор, ресторант и т.н. Разполагаме с няколко варианта за един доставчик на услуги. Това ни позволява да сме гъвкави и винаги да отговаряме на нуждите на клиента. Смея да твърдя, че в качеството няма разлика.  Ако вземем например сватба за 100 човека с висок бюджет за ресторант и такава с по-нисък мога да предложа чудесен вариант за зала с по-ниска цена на менютата както и за локация с по-високи цени. По-скъпото меню може да се дължи на много неща, някои от които са: специфична храна, добра гледка, голяма градина, известно име, политика на ресторанта и др. Ниската цена пък се определя от по-традиционната кухня, по-неизвестното име, липса на гледка, липса на градина и др. Хубавото е, че хората държат на различни неща и ако за един приоритет ще е популярността на ресторанта, то за друг това изобщо няма да е от значение.

Можете да намерите Me We Events на: www.meweevents.com
или лично на: [email protected] или тел. 0899 03 07 03

Нагоре   На горе