Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Списание Coiffure Beauty

 

Списание Сватбен каталог

 

fashion.bg

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

ME WE EVENTS - сватбена и парти агенция с много стил и вкус

Сватбена и парти агенция Me We EventsДнес ще насочим вниманието ви към една от новите сватбени агенции в София, която се развива доста бързо и успешно привлича все повече младоженци с интересните си, нестандартни идеи и с лично отношение към всеки клиент. Сватбената и парти агенция има прекрасен и креативен млад екип, който всеки път се вълнува и радва при срещата с бъдещите младоженци.

Управител на Me We Events е  чаровната и винаги усмихната сватбена агентка Майа Велчева, с която ще ви запознаем на следващите редове.

 

Кога и как реши, че искаш да станеш сватбен агент?

Като малка свирех на пиано, пеех във вокална група. В гимназията играех в театралната студия в Стара Загора, а в университета тренирах за кратко латино танци.

Завършила съм УНСС София, в специалност, която развива умения по компютри, бизнес и маркетинг. След това съм работила в сферата на маркетинга, връзките с обществеността /ПР/, както и в друга сватбена агенция, от които придобих опит, знания и полезни умения.

Малко заприлича на CV отговорът ми, но исках да кажа, че всички неща, с които съм се занимавала като хоби или чисто професионално са ми помогнали да стигна до тук. След като организирах няколко сватби разбрах, че това ми доставя истинско удоволствие - контакта с хората, разнообразието, организацията и си казах, че това е работата за мен. Кой не би искал да работи нещо, което му е по-скоро хоби?

Сватбена и парти агенция Me We Events

Казваш "по-скоро хоби". Тоест работата като организатор на събития е хоби за теб?

Да! Това е нещо, което ме зарежда страшно много. Обичам предизвикателствата, новото, промяната. Харесва ми да измислям и доразвивам темата на сватбата, да споделям емоцията с  младоженците, да съм полезна с препоръка за добри и качествени услуги например на фотограф, Dj, видео оператор.

 

Сватбена и парти агенция Me We Events

Какви умения и качества трябва да притежава според теб един сватбен агент?  

В тази професия човек постоянно трябва да бъде точен, организиран, да представя по подходящия начин идеите си на клиента, да има виждане за това как да се случат нещата и накрая да ги накара да се случат.
Много важна е комуникацията клиент - сватбен агент - доставчик на услуги  и доставчик на услуги - сватбен агент - клиент. Тоест, за да не става като в играта „Счупен телефон" информацията трябва да се предава бързо, точно и ясно. Ако е станало объркване, да се реагира на момента. Да не се взимат решения вместо клиента ако той не ни е упълномощил за това. Сватбеният агент е посредник между едната и другата страна и ролята му е доста сложна. Той трябва да защитава интересите на клиентите си, но и да не притиска партньорите си прекалено.

 

Разкажи ни малко повече за твоята сватбена агенция Me We Events. Как се случи всичко?

Сватбена и парти агенция Me We Events беше моя мечта, която благодарение на съпруга си успях да направя реалност. Той много ме подкрепи в това начинание и продължава да го прави, за което съм много щастлива. Всяко начало е трудно. Надявам се все повече хора да идват при нас и да се доверят на агенцията за организация на техния сватбен ден. Ние наистина правим от празника истинска приказка - емоционална и незабравима!

 

 

Сватбена и парти агенция Me We Events

Как работиш с клиентите си? Какво се случва, когато дойдат бъдещите младоженци при теб?

Обикновено аз ходя при клиентите си :) Разбираме се да се видим в удобно за тях време и на предпочитано от тях място. Често това е кафене или ресторант. На първата ни среща се запознавам с идеите и виждането на младоженците, задавам им конкретни въпроси, за да разбера  колкото се може повече за това какво искат и си представят. Това е много важно, защото е основата, от която се тръгва при организацията на тяхната сватба. След това запознавам клиентите с нещата, които ние правим, начина по който работим. Нашият екип е гъвкав и прави както цялостна организация на събитието, така и ще се погрижи само за онова, от което имат нужда клиентите. Това е важно да се отбележи, тъй като има доста агенции, които правят единствено и само пълна организация на събитието.

 

Сватбена и парти агенция Me We Events

Тази първа  среща с мен е напълно безплатна и необвързваща. След нея, на втората среща подписвам договор с младоженците, на което много държа. Така са защитени както техните, така и моите права. Именно и заради това преди подписването на документа трябва много добре да сме изяснили помежду си точно с какво ще се заеме агенция Me We Events, за да бъде посочено и описано в договора. Много държа на спокойствието на клиентите при работата ни заедно. Все пак те ми се доверяват и аз искам да са много доволни. Страхотно е да си помечтаеш, че на другия ден след сватбата си казват „Ей, колко готина сватба направихме! Беше супер, весело и вълнуващо. Добре че решихме да се доверим на Me We Events".

 

За да дадеш високо качество на клиентите сигурно работиш с партньори от бранша, които поддържат по-високи цени. Как избираш с кого да работиш?

Това е много интересна заблуда у доста младоженци. Да, има доставчици на услуги, които работят за по-висока сума, но има и такива, които предлагат страхотно качество и професионално отношение на много достъпни и приемливи цени. Me We Events държим на това клиента да е доволен. Имаме различни клиенти - с по-високи и с по-скромни бюджети, но се стремим да дадем високо качество на всички. Как постигаме това? Не работим само с един фотограф, DJ,  видео оператор, декоратор, ресторант и т.н. Разполагаме с няколко варианта за един доставчик на услуги. Това ни позволява да сме гъвкави и винаги да отговаряме на нуждите на клиента. Смея да твърдя, че в качеството няма разлика.  Ако вземем например сватба за 100 човека с висок бюджет за ресторант и такава с по-нисък мога да предложа чудесен вариант за зала с по-ниска цена на менютата както и за локация с по-високи цени. По-скъпото меню може да се дължи на много неща, някои от които са: специфична храна, добра гледка, голяма градина, известно име, политика на ресторанта и др. Ниската цена пък се определя от по-традиционната кухня, по-неизвестното име, липса на гледка, липса на градина и др. Хубавото е, че хората държат на различни неща и ако за един приоритет ще е популярността на ресторанта, то за друг това изобщо няма да е от значение.

Можете да намерите Me We Events на: www.meweevents.com
или лично на: maya@meweevents.com или тел. 0899 03 07 03

Нагоре   На горе

Подробно търсене

Последни теми от форума 


Интересно

Svatbata.bg 

За дома   

Svatbata.bg

Вземи си банер на svatbata.bg

Подписи за форуми

Подслушвай новините и форума

Какво е RSS, Klip?

 RSS  RSS  KLIP  KLIP

Гласувайте за svatbata.bg

Bulgarian TOP

Svatbata.bg

BG site