Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Агенция "Текама" организира първата в България сватба в стил Facebook

Високите технологии, интернет и социалните мрежи все повече определят начина ни на живот и изместват традиционното в полза на иновационното. Младите хора все по-често се срещат, опознават и влюбват във виртуалното пространство, а след това пренасят любовта си и в реалния живот.

Такава е историята на Нина и Любо, започнала неотдавна във Facebook. След няколко срещи със сватбени агенти, те се доверяват на сватбена агенция „Текама", за да разкажат своята романтична история по най-красивия, нетрадиционен и интересен начин пред близки и приятели.

Верни на своя креативен и новаторски стил, през септември 2011 г. екипът на „Текама"реализира свой авторски проект и организира първата в България тематична сватба в стил Facebook. Цялостната концепция на събитието е подчинена на магията, която се случва между Нина и Любо в социалната мрежа - мястото, което променя живота им неочаквано и завинаги.

 

Tekama сватба в стил Facebook

Семейният профил NinLuub Family

По идея на сватбена агенция „Текама" е създаден семеен профил на двойката във Facebook, наречен NinLuub Family. Неговото начало е началото на съвместния живот на Нина и Любо като семейство. Тук младоженците добавят всички свои приятели и споделят с тях вълненията си при подготовката на сватбата.

 

Tekama сватба в стил Facebook

Поканата за сватба

Поканата е специално изработена за това събитие. Тя е естествено продължение на темата и общата визия на сватбата. Използван е езикът на Facebook и характерни символи на социалната мрежа.

 

Tekama сватба в стил Facebook

Tekama сватба в стил Facebook

Tekama сватба в стил Facebook

Докорацията и детайлите (букетът на булката, маникюрът й, украса на маса)

Тук думите са излишни...

 

Tekama сватба в стил Facebook

Таблото за настаняване на гостите

В деня на сватбата гостите са настаняват посредством табло, наподобяващо стената на Facebook. Имената на гостите са написани по азбучен ред. Срещу всяко лице е поставена негова снимка, така както се обозначава и в социалната мрежа.

 

Tekama сватба в стил Facebook

Ритуалът по промяна на статуса на младоженците

Забавна част от събитието е ритуалът по промяна на статуса на младоженците в техния профил във Facebook. Промяната е отразена и на импровизираните профили-табла, поставени в залата на ресторанта.

Tekama сватба в стил Facebook

Реакцията на гостите

На предварително подготвена декоративна стена, гостите споделят своите преживявания в празничната вечер. По предложение на агенция „Текама" са изработени печати с емблематичните символи за Facebook - Like-чета, чрез които гостите изразят своите емоции.

Tekama сватба в стил Facebook

Tekama сватба в стил Facebook

Сватбената торта и фото сесия

Не случайно преносим компютър и мобилен телефон са избраните тематични елементи в сватбената торта и фото сесия на Нина и Любо - героите на първата в България сватба в стил Facebook, организирана от агенция „Текама".

 

Агенция „Текама" работи успешно в сферата на събитийния мениджмънт.

 

Предлага:

  • уникални сватбени декорации и композиции от цветя и естествени материали (дърво, желязо, нестандартни предмети за вграждане);

 

  • аранжиране на конферентни зали;

 

  • декорации за протоколни обеди и вечери;

 

  • оригинални аранжировки за корпоративни коктейли и частни събития;

 

  • тематични зони за специални фирмени събития;

 

  • ефектни букети и кошници с цветя, плодове и зеленчуци;

 

  • атрактивно аранжиране на витрини, изложбени щандове и ТВ студия.

 

Това, което откроява агенция „Текама" от конкурентите е креативност, иновативност и индивидуален подход към всеки клиент.

 

За повече информация:

Теодора Николова

Управител

Агенция „Текама"

Тел.: 02/ 958 50 36

Моб.: 0888/ 408 111

e-mail: [email protected]

www.tekama.net

 

Нагоре   На горе