Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Училище за младоженци "100-те тайни за вашата невероятна сватба"

Училище за младоженци

"100-те тайни за вашата невероятна сватба" е първото по рода си училище в България за младоженци. Има за цел да разкрие тайните на щастливата сватба пред младите и в много случаи неопитни двойки, тръгнали по нелекия път на организация на един от най-щастливите дни в живота си - сватбения.

Училището е безплатно и представлява некомерсиален проект на група професионалисти. Основен инициатор на проекта е „Делийски студио". Повод за инициативата е богатият опит на членовете на екипа, натрупан у нас и в чужбина. Всяка влюбена двойка си мечтае за една незабравима „Холивудска сватба". В деня, когато ще си кажете заветното ДА завинаги, в деня, в който се вричате във вечна любов, в този ден всичко трябва да е специално, нежно, романтично, уникално, НЕЗАБРАВИМО!

Как  можем да постигнем това, как да се почувстваме звезди, как този ден да бъде най- красивият, как нашата сватба да е най-хубавата, макар и да не разполагаме с парите на Рокфелер? На този и много други въпроси ще се опитаме да отговорим, споделяйки знанията и опита, натрупан през годините.

  • Какви са основните грешки, които не бива да допускаме?
  • Как правилно да организираме сватбения ден?
  • Как с малко пари да постигнем много?
  • Как да изберем хората и фирмите, които ще работят за нашето щастие в този ден?
  • Какви подводни камъни можем да срещнем по пътя към най-важния ден?

Надяваме се след няколкочасовата беседа сами да можете да отговорите на тези въпроси.

За осъществяването на този красив проект немалка заслуга имат и нашите любезни домакини. Първата сбирка ще се проведе съвместно с „Деня на отворените врати" в ресторант Flowers на 26.02.2012г.  По-подробна информация може да намерите на страницата ни във Фейсбук.

 

 

Нагоре   На горе