Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Единствена и Неповторима с роклите на Джъстин Александър

Aegean Fashion Group - ексклузивен представител на световно известната марка булчински тоалети, прави сватбения ви ден незабравим.

Три са най-важните дни в живота на една жена - когато проумее, че потомственица на вечната Ева, когато отпразнува официално Любовта, и когато дарява света с нов живот. Във всеки един от тези етапи се намират хора, които да й помогнат, да я насърчат, да я посъветват, да се притесняват и радват заедно с нея.

Justin Alexander

Ние тук и сега ще приемем,че вие вече сте една истинска и пораснала дъщеря на Ева, а темата за новия живот ще оставим за специалистите. Ние ще се вмъкнем между тези две важни събития, за да сме вас в момента, в който ще кажете своето трепетно "Да!" на Единствения.

Подготовката за нещо толкова важно е повече от сериозна и сложна. Но тя е и уникалните мигове на трепетно очакване и развълнуваното отброяване на месеците, дните, после часовете, минутите... До момента, в който една прекрасна утрин се събудите и посегнете към Нея. Най-важната, най-красивата, най-търсената, най-мечтаната, най-желаната, най-неповторимата - сватбената рокля. Роклята, в която ще сте Единствената и Неповторимата в очите на роднини, съседи, приятели и познати, но най-вече на Него. И ето това е моментът, за който ние искаме и можем да ви помогнем да се подготвите, за да бъде той пълноценно изживян и незабравим. Да бъде Завинаги.

Aegean Fashion Group - най-верният приятел на всяка бъдеща булка. Фирмата е единствен и ексклузивен официален представител у нас на световно известната дизайнерска марка сватбени тоалети Justin Alexander. Всяка от предлаганите от нас рокли е шедьовър. И няма как да е иначе.

Justin Alexander

Джъстин Александър е дизайнер и производител на рокли от т.нар. "среден клас" до такива от най-висша класа. Вдъхновен от 1950-те и 60-те години, колекците му са предпочитани и търсени на 5 континента. Непрекъснатото актуализиране на каталога спрямо горещите модни тенденции ги прави перфектни за съвременните младоженки. Най-висококачествени материали, изискан стил и съвършенство в детайлите - всяка сватбена рокля Джъстин Александър е истинско произведение на изкуството.

Колекция Preview 2014 черпи вдъхновение от бляскавото Холивудско ретро на 30-те години на 20 в. и великолепния женствен парижки стил на 50-те.

Изящни деколтета, уникален силует, перфектни линии, тюл, венецианска дантела, ефирни мрежи, ръчна бродерия, коприна, шифон, тафта, сатен. Романтика и красота, пищност и финес от първа класа, всичко това е новата колекция на Джъстин Александър.

Невинна кокетка, прелестна нимфа, грациозна дива, ярка звезда, ослепителна принцеса - открийте най-доброто за себе си и вашето сватбено Аз сред стотиците уникалните модели в пролетната колекция.

Justin Alexander

Защо Джъстин Александър? Материите, с които работи дизайнерът са най-доброто в световен мащаб -  естествена коприна, дълбок атлаз, фини дантели, изумителни плетеници, елегантни кристали Сваровски. Вдъхновени от оригинални викториански модели и техники, са изваяни изумително красиви корсети с класическата форма "пясъчен часовник". Съвършенството тук е в такава степен, че всяка отделна булка има шанса да се почувства така, сякаш са били създадени само и единствено за нея.

Ако мечтаете да заплените околните на вашия специален ден, ви е необходима магическа рокля. Като тези, изработени от виртуоза Джъстин Александър - 100% стил, елегантност и чар.

Но и тук не идва краят на булчинския рай. Защото всяка клиентка може да внесе към избраната от нея рокля своето лично вдъхновение и оригинални идеи. До най-малкия детайл. Затова вече са на пазара и четирите марки на Сватбения гигант: Sincerity, Sweetheart и колекциите висша мода Lillian West и SIGNATURE

"Sincerity" е американска линия сватбени рокли, насочена към по-романтичните и нежни бъдещи булки.

"Sweetheart" се отличава с уникален стил, вариращ от рокли тип "русалка" до вечната класика в сватбената мода - дантелата.

Justin Alexander

Lillian West - Божествените рокли от клас "Висша мода" са изработени в класически линии богати на сатен, ръчно бродирани фини дантели и естествена коприна. Сватбените тоалети на модната марка имат съблазнителен и женствен стил, зашеметявящи детайли, които ги превръщат в изключителни произведения на изкуството. Силуетът е елегантен, с нисък гръб, секси цепки и кристални деколтета.

Вижте нашите сватбени рокли на изключителни цени за България нa www.aegeanparadise.eu

Имате възможност да посетите лично сватбен салон на Джъстин Александър в София, бул. "Св. Наум" 68. Като ексклузивен представител на марката в България Aegean Fashion Group мисли непрекъснато за това как да улесни и зарадва повече и повече своите клиентки. Защото вашата усмивка и щастие, са важни за нас!

Очакваме ви. Aegean Fashion Group

 

Justin Alexander

Justin Alexander

Justin Alexander

Justin Alexander

Нагоре   На горе