Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Pefo Studio - студио за арт фотография

 

Държите снимките от Вашият сватбен ден да са уникални, по - различни от всичко срещано до сега и възможно най-красиви. Искате да се връщате в своята приказка чрез тях и наслаждавате отново и отново на сладките емоции и горчивите наздравици в този специален момент. Всичко това ще бъде възможно, ако се доверите на Pefo Sudio. www.pefostudio.com

 

Пефо Студио

Pefo Studio е студио за арт фотография и ретуш основано от професионалния фотограф Петя Василева с дългогодишен опит като фотожурналист. През последните пет години младата фотографка се развива в сферата на портретната и сватбената фотография, както в семейните, детските и индивидуалните портрети експериментирайки с техника, светлина, образи и сюжети. За Петя всяка сватба е индивидуално предизвикателство в, което обективът й намира различното, красивото и изящното дори в най-дребния детайл, търси атрактивни ракурси, за да запечата спомените от най-щастливия ден в живота Ви във вълнуващи снимки - картини.

Пефо  Студио

Професионалният фотограф на студиото ще бъде Ваш съветник в сватбения Ви ден, ще Ви насочи към актуални и оригинални сюжети и помогне да изберете най-подходящото място за заснемането на Вашата професионална фотосесия, така че да я превърне в незабравимо преживяване с уникален резултат. За да се почувствате като истинска звезда, екипът ни ще Ви осигури специално отношение и максимално спокойствие като се постарае да Ви спести напрежението и стреса, докато улавя вълшебните моменти от този приказен ден.

Пефо  Студио

Доверявайки се на Pefo Studio Вие избирате качеството, уникалността и красотата. Може да сте сигурни, че ние ще се погрижим най-щастливият ден в живота Ви да запази блясъка, цветовете и магията си завинаги. За нас вашите желания, изисквания и идеи са приоритет - затова ние Ви предлагаме сериозно отношение, екип на чиито професионализъм можете да разчитате и възможност да използвате различни пакети от предлаганите от нас услуги според Вашите възможности и идеи.

Pefo Studio – защото фотографията е завинаги!

Пефо   Студио

www.pefostudio.com

Нагоре   На горе