Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Сватбена агенция Perfect Event

Декорация сватбаАко от дете си представяте Вашата сватба като тези описани в приказките. Ако мечтаете Вашата сватба да бъде стилна и красива точно като по филмите, ако имате нужда от сватбен агент, който да ви дава  професионални съвети и помага в организирането на най-важния ден от живота Ви - то Perfect Event е Вашата агенция. www.perfectevent.bg


Ние сме екип от млади и ентусиазирани хора, всеки постигнал успехи в областта си. Желанието и стремежа ни да разчупим стандартите и клишетата в провеждането на този приказен ден в живота на всеки ни мотивира да работим. За нас ще бъде истинско предизвикателство да реализираме нестандартните Ви идеи. 

 

щастлива булкаНие от Perfect Event оценяваме специалността на сватбения ден. Затова всичко трябва да е перфектно организирано - от ритуалната зала до дребните аксесоари и подаръци за гостите. За да  не пропуснете нито един детайл и  да се насладите на всеки миг от сватбения си ден, за да имате време да обърнете внимание на всичките си гости, за да не заспите уморени в навечерието на първата си брачна нощ, доверете се на нас. Ние предлагаме цялостна организация на сватби с акценти върху изнесения ритуал и стилната и изискана атмосфера. Ние ще Ви предложим тема, сценарий, оригинални дизайнерски решения относно декорацията на ритуалната зала, църквата, ресторанта. Ние работим с най-добрите професионалисти в категориите си като ще Ви предоставим възможността сами да изберете с кой точно да работите.

 

Оукраса сватба масарганизирането на такова важно събитие е не лека задача. За да Ви спестим всички нерви и притеснения относно реализацията и организацията на Вашето сватбено тържество, Perfect Event предлага цялостно обслужване на Вашата сватба. Можете да разгледате списък с услугите, които предлагаме ето тук - Списъкът може да бъде безкрайно дълъг. Ако имате специални изисквания и желания, само ги споделете с нас - за нас няма невъзможни неща. Ние не предлагаме пакети - услугите ни са индивидуални -  за една уникална и различна сватба  според Вашите  желания. За разлика от други сватбени агенции ние не поставяме ограничения в броя на срещите. Ще се срещнем с Вас толкова колкото е необходимо - за да ви опознаем, да разберем вкусовете Ви, предпочитанията Ви, накратко казано да разберем как си представяте Вашия сватбен ден... за да направим сватбата по Ваш вкус. Ще Ви даваме идеи, предложения, съвети,  помагаме при избора...  

 

Сватбена торта розиА в самия сватбен ден ние ще бъдем дискретно до Вас и ще държим всичко под контрол. Ще посрещнем гостите ви, ще координираме доставките и работата на подизпълнителите. Ще отстраняваме евентуално възникналите проблеми незабелязано от Вас и гостите Ви. Доверете се на нас за цялостната организация на Вашата сватба и можете да бъдете сигурни, че ще бъде  перфектна.

 

Perfect Event е Вашата агенция. www.perfectevent.bg

 

Нагоре   На горе