Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Премиера на книгата Помощ! Омъжвам се!

Ади Цанова представи първият наръчник за младоженци.

 Помощ! Омъжвам се!

Книгата е друг вид израз на света на автора, за която креативността и изобретателността са приоритети.

 

В романтична атмосфера, напомняща един различен ден, беше представена премиерата на книгата Помощ! Омъжвам се!. Събитието предизвика чист екстракт от емоции, които провокираха и търсеха в гостите онова, особено чувство, което всеки изпитва организирайки своя сватбен ден ...

 

Емоции, романтика и любов ... Смесица на Традиция и Бъдеще.

Провокиращото събитие се проведе в Докторската градина на ул. Шипка в центъра на столицата. Романтиката беше подсилена от неповторим декор, изображение на един различен Сватбен ден, с характерни елементи и акценти. Едно сватбено събитие като чист, изпълнен със живот и вдъхновение театър, който трепне в очакване да се отворят кулисите и той да заживее емоционално в една единствена и неповторима нощ. Театрална постановка, която има своя пролог, основна тема и епилог. Спектакъл, който вълнува, доставя наслада и смайва!  

 

Събитието уважиха Евгени Минчев, Део и Лора Караджова, Васил Василев- Зуека, Вики от Мастило и още много гости и приятели на автора.

Автор на книгата е Ади Цанова, единственият сертифициран Сватбен агент в България, член на Международната асоциация на сватбените агенти (Association of bridal consultants), на Американската академия за сватбени агенти (American Academy of Wedding professionals) и член на CATERSOURCE. Ади Цанова въвежда професията Сватбен агент в България. Занимава се с организиране на събития от 11 години, като 7 от тях е посветила на организиране на сватби. Помощ! Омъжвам се! е предназначена за онези, които не могат да си позволят услугите на Сватбен агент, на младоженци, които биха искали сами да организират своя сватбен ден. Книгата е написана в приятелски дух и е професионално четиво съдържащо безценни съвети. Своеобразен наръчник за младоженци и хора посветили се на професията Сватбен агент.

Помощ! Омъжвам се!

От днес книгата Помощ! Омъжвам се! е на пазара и ще се продава на цена от 25лв.

 

Нагоре   На горе