Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Summer 2017 by Pronovias Fashion Group & BRILIANTIN

Сватбен център Брилянтин, като единсвен представител за Източна България на White One & St.Patrick by Pronovias Fashion Group е събрал най-горещите тенденции в новия летен сезон и ще ви даде представа за това, което се случва в булчинския свят. Но помнете - независимо от модните тенденции, винаги изберайте рокля, която ви кара да се чувствате най-красивите в сватбения си ден!

булчински рокли Pronovias 2017

  • V – образно деколте, или гръб

Първото предложение на BRILIANTIN e V – образно деколте, или гръб. Тенденцията на дълбоките красиви гръбчета е актуална от края на 2016г., но от началото на 2017 дизайнерите се фокусират и върху изрязаната част отпред на деколтето. Особено дълбокият V-cutout е силно предпочитан от момичета, които желаят да издължат силуета си. Толкова актуално и същевременно елегантно стои и V – образният гол гръб в сватбената рокля.
Едно нещо е сигурно, дизайнерите очакват булките на 2017 да бъдат по-смели и склонни да експериментират, а резултатът да бъде елегантен и изтънчен.

  • Различно от бяло....

Видяхме все повече и повече цветови предложения през последните сезони и 2017 не е изключение. Нюанси на карамел, шампанско, мока и руж са добри алтернативи на класическия бял цвят и все още са меки и женствени.
Много булки искат да се измъкнат от белият цвят, без да се отдалечават твърде много от класическият вид на сватбената рокля. Цветните рокли се вписват перфектно в стила на сезон 2017 и същевременно си остават толкова нежни и фини.

  • Бохемски стил:

Бохемският стил изразява спокоен стил, който е много непринуден. Стилът, наричан още Boho, има сериозна опора в началото на 90-те години и оттогава насам е повече, или по-малко присъстващ.

През последните години сме свидетели на някои модели в булчинския свят, но 2017 г. стилът Бохо е станал по-доминиращ и определено е тенденция, която е дошла за да остане. Роклите  са леки, небрежни, но женствени с фина дантела и меки детайли - и често са изключително удобни за носене.  

  • Връщане към старата слава

Едно от новите и по-изненадващи тенденции в новия сезон е завръщането на една стара класика - а именно сатен! Вярвайте или не, но сатенът ще повлияе все повече на новия сезон.
Най-често сватбените рокли ще бъдат основно от сатен с няколко нежни детайли на дантела, или кристали. Резултатът е елегантен и класически в чисти линии с модерен обрат.

булчински рокли Pronovias 2017

булчински рокли Pronovias 2017

булчински рокли Pronovias 2017

булчински рокли Pronovias 2017

булчински рокли Pronovias 2017

булчински рокли Pronovias 2017

Нагоре   На горе