Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Отпразнувайте споделената любов - Beautiful Love от Estēe Lauder

 

ПарвюмИстинската любов е споделената любов. Това е любовта, която става все по-дълбока и сега идва моментът, в който да отпразнуваме любовта с Beautiful Love.

Estēe Lauder разкрива Beautiful Love, спиращ сърцето последовател на вечния и безценен Beautiful  - цветен аромат, който събужда и придава чувственост и наситеност на споделената любов. "Beautiful празнува изпълнените със сияние любовни моменти, а Beautiful Sheer  флирта и игривите моменти. Beautiful Love улавя емоционалната дълбочина на взаимната любов," казва Карин Коури, Старши вице президент на Корпоративния отдел на  Estēe Lauder. "Тази емоционална наситеност е универсална, усещане с което всяка жена може да се идентифицира."

Beautiful Love е вдъхновен от чувствените, сочни цветя в оригиналния Beautiful, наситен с богата, кадифена, дълбока тоналност, която се противопоставя на модерния изчистен стил. Beautiful Love използва по-леко наситени зелени нотки и набляга на класическите елементи на бели цветя. В резултат на това сухият завършек е по-кремообразен и чувствен.

Химия на страстта

Beautiful Love се разгръща в жизнени и вдъхновяващи емоции, създадени от опияняващата бленда от  Pomelo Zest, Cantaloupe, Mango Mist и искрящи цветни нотки на  Бяла Фрезия, Магнолия и Невен , и с лек нюанс на свежи, влажни листа на бръшлян. Нотка на пикантен розов пипер допълва тръпката на наситена романтика.

В сърцевината се крие таната на омагьосването и прелъстяването, представено от букет сочни бели цветя: екзотично цвете Tahitian Tianre, Tuberose Absolute, и кадифена бленда от  Jasmin Absolute и Jasmin Sambac. Възбуждаща Rose и невинен  Osmanthus придават характер на цялостното усещане заедно с  карамфил и черна виолетка, изграждайки наелектризирано вълнение, което кара сърцето ви да трепти.

Финалното усещане на Beautiful Love е разкошно, чувствено и наситено интимно. Бял ирис, Ветивер и Кашмир се примесват с топлината на Хелиотроп, Зърна тонка и сочна сметанова нотка. Гладко Санталово дърво, бял мъх и акцент на Пачули придават финалната дълбочина, улавяща, това което искате да имате завинаги.

Красота в бутилка

Опаковката на Beautiful Love  носи посланието на флуидните женски линии на класическия Beautiful  в прозрачна, стъклена бутилка. Капачката е в съвременен стил, в сияещ розов и златен цвят, което я прави уникална в портфолиото на Beautiful.

 

Булка

Да уловим Beautiful Love

Рекламната кампания на  Beautiful Love е представена от модела Анджа Рубик , като Красивата булка, която споделя чувствения момент със своя съпруг в сватбения ден.  "Рекламната визия на класическия аромат Beautiful  е с образа на булка, тъй като това е нейният момент, в който да бъде най-красива', докато Beautiful Love представя двойката, празнуваща своите мигове," казва Айрин Лаудер, Старши вице президент и Изпълнителен директор на Estēe Lauder.

 

 

Нагоре   На горе