Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Булчинска къща Холидейсона

Булчинска къща ХолидейсонаХолидей СонаБулчинска къща Холидей Сона
е създадена през 1995 г. с идеята да предложи на съвременната жена модерен прочит на една вечна тема булчинската рокля.

Фирмената централа се намира в морската столица на България Варна. За марката Холидей Сона работи екип от дългогодишни професионалисти. Управител на фирмата е Соня Георгиева.

Заедно с булчинските рокли Холидей Сона произвежда сватбени аксесоари, бални и официални тоалети, като поддържа две линии бутикови облекла и конфекция по предварително договорени размери.

06l00601_400Водещи за стила на Холидей Сона са изчистените линии с блестяща графика на корсета, елегантно оформена талия и пищна долна част на полата. Корсетите са авторски разработки, които блестят с ефектни декоративни елементи - ръчно изработени цветя, камъни, перли, кристали Сваровски и уникални рисунки върху текстил.

Изпозват се само благородни висококачествени материи сатен, тафта, органза, тюл, предпочитат се деликатните тоналности от класическото бяло през шампанското до клубното сребристо и тържественото златисто.

Отговаряйки на европейските и световни изисквания за висок стандарт, моделите на Холидей Сона стигат до своите потребители от Европа и Америка на едни изключително добри цени истински комплимент за сватбения ден.
Холидей СонаХолидей Сона

Нагоре   На горе