Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

EXTEND представи тенденции в прическите с удължена коса

През 2008 г. ще доминира стилът на свободната жена, сподели водещият български стилист Жоро Петков, артистичен консултант на събитието

EXTEND, официалният представител за България на английската марка удължения за коса HAIRAISERS, представи най-актуалните тенденции в прическите с удължена коса по време на годишно шоу-ревю, което се състоя на 9 ноември 2007 г., в столичния клуб 1321.

EXTEND удължаване на коса

 

Всички прически на ревюто с артистичен консултант и гост-коафьор един от водещите български специалисти - Жоро Петков, носител на наградата Коафьор на годината на Pantene Beauty Awards 2006, бяха обединени около темата за СВОБОДАТА. Гримьор бе Боряна Донкова.

„Удълженията за коса наистина се свързват със свободата", обясниха от EXTEND. „Свобода за въображението на стилистите, които имат почти неограчени възможности за прически; свобода за потребителите, които могат да използват удължената коса при всякакви поводи и дори в ежедневието си. И, разбира се, свобода в стила - нашите продукти помагат не само за удължаване, но и за сгъстяване на косата, за промяна на цвета й или за добавяне само на цветови акценти, за постигане на супер ефектна прическа."

EXTEND удължаване на коса


По време на ревюто Жоро Петков заедно със специалистите от EXTEND представи трите основни начина за прикрепяне на удължения към косата: с капси, клипс или специално разработено лепило. Най-използваният от тях е клипс-метода поради факта, че се прикрепя изключително бързо. Така направени, прическите с удължена коса могат спокойно да се използват в ежедневието - те добавят разнообразие и стил към цялостния външен вид.

 

EXTEND удължаване на коса


Представени бяха и по-нестандартни прически за специални поводи. Тяхното създаване отнема повече време и изисква по-специфични умения от страна на стилиста.

 

EXTEND удължаване на коса

 

„Не се очаква през 2008 г. да доминира една конкретна линия или тенденция - всяка жена ще носи това, което и харесва, което и отива, което я кара да се чувства добре, красива, със самочувствие", обясни Жоро Петков по време на събитието. „Удълженията за коса на EXTEND позволяват на всяка дама да бъде екстравагантна за party сезона или естествена за всеки ден."

 

EXTEND удължаване на коса


Mежду по-известните гости на ревюто бяха певицата Алекс Раевa, Цветелина Разложка от SURVIVOR, както и водещи български коафьори.

автор: Михаил Стефанов

Нагоре   На горе