Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

Безупречен стил за младоженеца с Trendhim

Мъжка мода младоженец Trendhim

Въпреки, че на всяка сватба булката е тази, която привлича най-много внимание с тоалета си, младоженецът трябва да бъде прекрасен комплимент до нея.

Ще ви разкажем 5те най-лесни начини, чрез които младоженецът да бъде стилен, колкото избраницата му.

Костюмът

Въпреки, че черно и тъмно синьо са най-честите и класически избори за мъжки костюм, не се колебайте да заложите на друг цвят, който да подхожда на темата на сватбата или на сезона. Бордо, тъмно зелено и кафяво са чудесни избори за есенните сватби в момента.

Вратовръзка или папийонка?

Изборът зависи изцяло от това какво предпочита младоженецът, но що се отнася до цветове и материали - много са. Отново, както при костюма, можете да заложите на цвят спрямо темата на сватбата или сезона. Друг вариант е, обаче, да отидете в обратната посока и да изберете цвят, който да привлича вниманието и да бъде акцент. Интересна идея за по-смелите младоженци е папийонката от дърво - модерен аксесоар, който ще ви осигури много внимание.

Кърпичка за сако

Trendhim костюм младоженец

Кърпичката за сако е уникално допълнение към мъжкия костюм и подбрана правилно, може да направи визията ви още по-впечатляваща и класическа. Важно правило при избора на кърпичка за сако е тя да не бъде от същата материя като вратовръзката или папийонката.

Часовник

Едва ли има по-класически аксесоар от мъжкия часовник. За вашия специален ден изберете мъжки класически часовник, най-добре с черна кожена каишка и не твърде голям циферблат.

И тук, както и при останалите аксесоари, можете да се спрете на запомнящ се цвят, ако желаете да оставите силно впечатление и да бъдете в центъра на вниманието.

Игла за ревер

Иглата за ревер е много красив и дискретен аксесоар, който е изключително подходящ за сватбения костюм. Освен, че трябва да подхожда на всички останали аксесоари, можете да изберете такава с цвете, която да подхожда и на букета на булката. И при този аксесоар цветовете, формите и материалите са в изобилие, така че можете да бъдете спокойни, че ще намерите подходящата игла за ревер.

Разгледайте и останалите категории мъжки аксесоари в онлайн магазина на Trendhim - стил в ежедневието и за специални поводи.

Нагоре   На горе