Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

- +Размер на текста:

На 14 февруари Брилянтин празнува своя рожден ден

На 14 февруари, в деня на влюбените и любовта, която движи света, Брилянтин ще отпразнува своя рожден ден. Събитието ще бъде не само апотеоз на любовта, но и на този ден гостоприемно ще бъдат посрещнати всички бъдещи булки, на които предстои да кажат заветното “ДА” на своите половинки. Екипът на Брилянтин е подготвил много изненади за всички гости, но ще си позволим да издадем само няколко от тях! Тези от вас, които решат да си подарят мечтаната булчинска рокля именно на празника на влюбените, ще получат изключително изгодната отстъпка от -10% до -30%, от цената,както и други подаръци.

На този ден ще имате възможността да разгледате бляскавите колекции 2016г на – White One by Pronovias Fashion Group и St.Patrick- световният лидер в производството на булчински рокли, както и тези на Demetrios, Enzoani, Modeca.Освен това  ще видите  обувки на  Парадокс Лондон, чанти и бижута на Емерлинг, сватбени аксесоари на Вера Уанг и др.

Заобиколени от красота и блясък ,с много празнично настроениe, на чаша шампанско ще си поговорите по женски за всичко свързано с “големия” ден. Ще получите професионална консултация, относно организацията и провеждането на сватбеното тържество; компетентно мнение, относно избор на модел и линия на роклята, с интерес ще научите и някои малки трикове за това, как да изглеждате наистина специална и да добавите вашият личен почерк към идеята на дизайнера. За да може по-голям кръг от клиенти да бъдат част от празника, работното време ще бъде удължено на дните на 13.02. и 14.02.2016г

На територията на Сватбен център Брилянтин гр.Бургас, ж-к. Лазур бл.103 екипът на Брилянтин кани всички бъдещи младоженци, да споделят радостта от двойния празник!

Нагоре   На горе