Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Coiffure Beauty през ноември

 

Започваме динамично - има толкова много неща, които искаме да ви покажем. Естествено е на първо място да ви представим събитието на годината във фризьорството - Годишните награди Coiffure Beauty, и Коафьор на годината - Вени Игнатова.

 

Вени Игнатова е от онези енигматични хора, които правят възможно фризьорството като изкуство. Затова, и не само, тя заслужено добави още една титла към портфолиото си - Коафьор на годината.

От миналата година тя е част от артистичния тим на L'Oreal Professionnel за България и президент на българския клон на Haute Coiffure Francaise. Последно я видяхме да твори заедно с колегата си Васил Атанасов на сцената на Купа Coiffure. А сега очакваме да я видим и на представянето на новата колекция Evelution в средата на ноември.

 

Продължаваме с представянето на победителите в категориите

Клубна и Абитуриентска прическа - I място за Илияна Кирилова. Тя е най-младата участничка в конкурса за Купа Coiffure, но това не й попречи да грабне не една, а цели две статуетки. За нея и преживяването на сцената можете да научите на страниците на новия брой на Coiffure.

 

Грим - I място, Жанета Милева. Тя е доказателство, че няма значение откъде си и дали участваш за първи път на Купа Coiffure. Когато притежаваш умения и хъс, резултатът не закъснява.

 

Дамска вечерна прическа - I място, Маринка Василева. Тя е атрактивна млада дама с поглед към детайлите. Нямаше как и прическата, с която се състезаваше в Купа Coiffure, да остане незабелязана.

 

Предстравяме на вашето внимание Ахим Ротенбюлер за L'Oreal Professionnel. Първият спомен на Ахим като фризьор от сцената е нервност, ужасни дрехи и дълга коса. Днес, вече натрупал 25-годишен опит, той е спокоен, облечен изцяло в черно и гологлав. Но талантът и позитивизмът му не се променят с времето, убеди се Coiffure Beauty.

 

„Грандиозните шоуспектакли дават вдъхновение, събуждат идеи. Но при нас акцентът е върху работата на фризьора."

 

Повече за него и интересните му преживявания при гостуването му в България можете да откриете на страниците на Coiffure.

 

Хит Франция

Новото творение на L'Oreal Professionnel, колекцията EVEOlution. В края на първото десетилетие на новото хилядолетие артистичният екип на L'Oreal Professionnel ни кани да се отърсим от носталгията и страха и със смелост и оптимизъм да изследваме непознатите измерения на бъдещето. Колекцията EVEOlution за сезон есен-зима 2010/2011 предлага футуристична визия за женската красота, едновременно наивна и визионерска. Колекцията по традиция е разработена в три основни визии - за светла, средна и тъмна коса. При светлите коси са миксирани топли и студени тонове. Кестенявите коси преливат в безкрайно много нюанси с проблясващи медни оттенъци. Тъмнокафявите тонове комбинират естествената дълбочина на цвета с проблясващи огнени нюанси.

 

От Италия The Italian Touch Collection by Kemon

 

Предложения от България - Лъчезар Йовов за TIGI представя колекцията си Stalker. Още предложения от Силвана Цолова и Надежда Петрова с тяхното пресъздаване на историята на Dorian Gray.

 

Коса:

Нов цвят? Веднага! Веднъж нанесеният с боя цвят на косата може също толкова бързо да бъде отстранен. Процедурата се нарича обезцветяване и не трябва да се бърка с изрусяване.

 

Креативен микс - Сали Брукс, експертът в грижата за коса на Nivea Hair Care & Styling, разкрива новите тенденции за леснопостижими ежедневни и вечерни прически за всички дължини на косата.

 

Тенденции Грим:

По-малко или повече - „Истински сезон на контрастите", казва глобалният креативен директор на Procter & Gamble Пат Макграт, докато отразява тенденциите в грима за сезон есен/зима.

 

Тенденции Коса:

Изкуствено каре - Според тенденциите за косите този сезон настроението ще бъде водещо. Ако през пролетта и лятото акцентът падаше върху модерния блясък и големите обеми, то прическите за есента и пролетта са по-изчистени и нежни.

 

Козметика:

Подвижни картини. Рисуването върху тяло е изкуство, което изисква немалко средства, точна ръка и въображение. Популярният гримьор от медийното пространство Диана Борисова посвещава Coiffure Beauty в тайните на боди арта.

 

Здраве: Екодомакинство. Рядко се замисляме, че докато чистим вътре, замърсяваме навън. Асоциация „Активни потребители" съветва как да използваме перилни и почистващи препарати, без да вредим на природата.

Съвременният човек е в състояние да промени поведението си и да „превъзпита" ежедневието си, така че вредното му влияние върху природата да се смекчи. Ролята на потребителя е ключова - той формира очаквания, определя търсенето на пазара, превръща се в двигател за промени и открития.

От 04.11.2010

Източник: Svatbata.bg