Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватбата на пролетта 2011

Подготовката на сватбата изисква време, средства и преди всичко вдъхновение. Красиви и впечатляващи са новите колекции и предложения на дизайнери и сватбени агенти. Инспирирани от пролетта, техните творения  изобилстват от цвят и естествени материии. Новият брой на сп. Сватба представя и последните тенденции, демонстрирани от световните корифеи на висшата мода. Освен дефилетата в Париж, страниците на изданието ще ви разкрият тайната на прецизно организирания сватбен прием.

Сред основните нюанси на празника за този сезон е розовият.  Деликатност, която няма аналог! Цветовете на пролетта са толкова съвършено нежни, че не могат да оставят безразлични романтичните натури. Ако си представяте сладко, вкусно и... розово, няма да останете разочаровани. Фини или натрапчиви, розовите аксесаори и детайли са винаги атрактивни и внасят закачлива нотка във всяка визия.

А ако сте изкушени да избягате от шума на големия град и мечтаете да се потопите в топлите лъчи на слънцето, обградени от искрящите пейзажи на природата, списанието има стратегия за вас. Не пропускайте да се заредите положително и да предизвикате въображението с уникалните и дръзки предложения на пролетта.

 

Списание Сватба

От 24.03.2011

Източник: Списание Сватба