Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Coiffure Beauty в Лас Вегас!

Септемврийският брой на списанието се случва под шапката на Лас Вегас - звезден, креативен и вдъхновяващ, приютил най-голямото изложение за фризьори в страната - Cosmoprof North America. Coiffure Beauty бе единствената българска медия, лично поканена като ВИП гост на церемонията на Северноамериканските награди за фризьорство NAHA. Даваме ви възможност да се потопите в магията на светлините и изкусните прически.

Прически Coiffure Beauty

От Америка се пренасяме в Египет с оригиналния интериор на салон в центъра на София. След това наближаваме прага на новия сезон със съветите на професионалиста за възстановяване на косата след лятната почивка. Прехвърляме топката към личния фитнес инструктор на списанието, който разкрива тайната на най-добрата диета за отслабване. Накрая се настройваме за посещението на маникюриста на звездите през втората половина на септември. Изненадите не спират дотук - уверете се лично на страниците на Coiffure Beauty!

Започваме с предложение на един от участниците в NAHA Damien Carney.

Damien Carney

Damien Carney

От Германия Collection by J.7, а от Франция ни радват колекциите на Jean Claude Aubry International и колекцията Men Only на артистичния тим на kpO. Клаус Петер Окс акцентира върху стайлинга за отличаващите се, нестандартни мъже: рок шик с перчем или пригладена по-дълга част на тила, бунтарски тип с естествени къдрици на пластове и набола брада - паркетният кавалер среща авантюриста. Те обичат да бъдат център на вниманието и желаят прически, които могат да се показват.

 

От Англия специално включване от двата най-големи тима - на Sassoon и Toni&Guy, също и колекцията Korruption Artistik by F.A.M.E.

Колекцията на Sassoon - Auteurs е с безупречни подстрижки по строги стандарти. Прическите са сякаш ръчно скицирани и скроени като английски костюм, но раздвижени от образите на уличната мода - субкултурата на т.нар. модове. Става дума за безупречно направена коса с модерна нотка. Всяка визия е авторска, дискретна, свежа и небрежна, носеща почерка на Sassoon. Auteur е колекция, в която дисциплината и майсторството на шиенето се срещат с умението на свежата улична мода.

Нови предложения от България - великолепната работа на екипа на Горян Стоянов за Goryan Stoyanov Studio и гримьорката Ева Серева в тяхната колекция „Цветна екзотика".

Коса:

Презареждане - Ваканцията е прекрасен момент, в който се зареждаме с енергия и положителни емоции. Излагането на външните атмосферни влияния обаче рефлектира върху косата ни. Какви точно, ни разясняват експертите в бранша Емилиана Илиева за L'Oreal Professionnel и Албена Петрова за Kerastase.

Тенденции

Пънкисимо - Преди повече от 40 години Вивиан Уестууд създава мода, която продължава да влияе и днес. Нарича се пънк. Повече за него четете на страниците на Coiffure.

Козметика

Красиви и у дома - Поддържането на красива и здрава кожа на лицето изисква професионална намеса в салона, но и постоянни грижи у дома. Научете повече как да направите сауна за лице в домашни условия, Инхалация и ароматерапия, вакуум за почистване на пори или система за микродермоабразио.

Здраве

Пътят към диетите - Мнозина от нас се стремят да отслабнат и са готови на какви ли не експерименти. Ако сме напълно начинаещи относно фитнеса и диетите, ще трябва да признаем, че наистина не е лесно.

 

Прически visu

Matia_Esposito

Matia_Esposito

Прически visu

От 14.09.2011

Източник: Coiffure Beauty