Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Coiffure Beauty в началото на есента!

Coiffure Beauty есен 2011Звездното присъствие на певеца Стоян Петров, за когото първо чухме от Music Idol, а днес вече си тананикаме някои от неговите заразителни парчета, ни посреща с една нестандартна корица. След множество изяви в национални и международни конкурси той решава да пробва таланта си и във втория сезон на българския формат на Music Idol, където достига до финал. "Да продължим", Frozen, "Знаеш знам" са някои от неговите сингли, а кои са проектите, върху които работи, и каква е неговата мечта можете да разберете в специалното му интервю за списанието.

В този брой ще ви представим част от победителите в Северноамериканските награди за фризьорство. Опровергаваме мнението, че сферата на красотата е доминирана от женския пол, като ви споделяме опита на двама атрактивни чуждестранни гости - гуруто на ноктите Дейвид Фаулър и гуруто на косите Енцо Риджио. От страниците на Coiffure Beauty ще можете да научите още как да "захраните" косата си.

 

прически

Добавете още много маникюр, грим и модни тенденции и получавате поредния свеж брой на любимото ви списание за красота. А най-интересното тепърва предстои!

прически

Започваме с хитове от Англия и Collections by Toni&Guy.

Хит САЩ - Представяме ви колекциите на част от победителите на NAHA Timothy Switzer и Zahir Ziani.

прически timothy switzer

прически timothy switzer

прически zahir ziani

прически zahir ziani

 

От Италия колекцията Rusticharme by Italian Style Framesi. Тази тенденция е посветена на света, който еволюира. Бялото във всичките му нюанси е цвят-символ: чист и ярък фон, върху който да напишеш личната си история.

Wella Trend Vision 2011 на Josh Wood & Eugene Suleiman за Wella Professionals. Glamazon и POLARIS. Изискана, със силна страст към природата, Glamazon въплъщава необузданата страст към авантюристично пътешествие в света на номадските племена. От косата лъха самоувереност и необузданост, съчетани с прекомерен обем за мигновено въздействие. Цветът е вдъхновен от меко кафявите божествени златни тонове на амазонка с добавено бляскаво очарование, което придава един истински номадски завършек. POLARIS е обгърната с женствена елегантност, която се появява, за да завладее с харизматичността си. Това е тенденция на контрастите, показва как се комбинират материите - чисто, бляскаво и елегантно, съчетано с по-суров вид. Уникална комбинация на стилове - нещо толкова лъскаво и прегледно, което се движи между по-грубото и по-нежното.

 

Origins на френския коафьор Christophe Gaillet. Колекцията пресъздава един див и бляскав стил, с изблик на сурова зрялост в четири визии Tribal Force, Stone, Primal, Amazone.

Още от Франция Summer Illusion by Claude Tarantino и Escapes by Eugene Perma.

Essential Looks 1:2011 Igora Colour Collection by Schwarzkopf Professional от Германия. Колекцията на Schwarzkopf Professional е традиционно изненадваща. Цветовете са сензационни, а формите - изразителни. От остри ръбове и високи рамене до плавни линии и закръглен силует. Косите са решени в натурален пчелен мед и карамел върху хладна база шоколад, пламенно виолетово или хладно русо с розов прах. И всичко с полиран трескав блясък.

От България Горян Стоянов и гримьорката Ева Серева сътвориха колекцията "Цветна екзотика". В този брой ви представяме нейната втора част.

 

Коса

Допинг за косата и скалпа, или "как да храним косата си"

 

Тенденции коса

Passionista - От нежна чувствителност до сексапилен блясък тенденцията Passionista се основава на обема - контролиран или свободен, както и на текстурата, за да покаже качества като женственост и великолепие.

 

Козметика

Масаж с акупресура от Biodroga - Aкупресурата e подходяща терапия срещу стареене на кожата. Дава енергия и съживява, усилва микроциркулацията, като подпомага набавянето на хранителни вещества и кислород. Техниките и детайлно описание на масажа ще откриете на страниците на списанието.

В сезона на прехода от лято към зима, как да се възползвате от мезодермалната микроиглена терапия, или "Бързината на микроиглите".

 

Здраве

На път с очила - научете как да изберете най-подходящите за шофиране очила.

 

От 15.10.2011

Източник: Coiffure Beauty