Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Венчалната халка на Мерилин Монро беше продадена на търг

Венчалната халка, която е символ на злополучния брак между две легенди Мерелин Монро и Джо Ди Маджо, беше продадена на търг в Лос Анжелис за 516500 долара.
През 1999 г. "Кристис" организира търг, на който платинената халка се продаде за 772500 долара. Тогава по лошо стечение на обстоятелствата един от 35-те й диаманта е изгубен.

 

Венчална халка Мерелин Монро

Платинената брачна халка, изразяваща надеждата за едно хармонично бъдеще, е подарена на Мерелин Монро в деня на сватбата й от бейзболната супер звезда Джо Ди Маджо.
Монро и Ди Маджо сключват брак на 14.01.1954 г. пред общо трима свидетели. След брачната церемония те се натъкват на тълпа чакащи ги репортери и фотографи.
Въпреки, че връзката им протича бурно, бракът им оцелява само девет месеца. Малко преди смъртта на актрисата през 1962 г. те правят опит да възобновят връзката си. 20 години след това Ди Маджо изпраща три пъти в седмицата цветя на гроба й.

От 18.12.2011

Източник: Svatbata.bg